Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zaspanyniewpore

jak się z tym pogodzić dziewczyny, co dalej? poradźcie coś proszę

Polecane posty

Gość zaspanyniewpore

Głupia historia, ale prawdziwa. 5 lat mija, jak poznałem pewną dziewczynę, zauroczenie od pierwszego wejrzenia i zaczęliśmy szybko ten związek, to była moja wielka miłość, wiedziałem, że chcę spróbować,angażowałem się w to całkowicie ale za duzo jej mówiłem o swoich kłopotach, bardzo potrzebowałem bliskości i miłości, powiedziała mi , że chyba potrzebuje kogoś bardziej zdecydowanego. Ja odpaliłem, że jeżeli nic nie czuje, nie ma sensu, żebyśmy byli razem. I od razu pożałowałem tych słów. I tak to się skończyło. Po tygodniu powiedziałem jej na spotkaniu, że się stęskniłem, ale była chłodna. To mnie wbiło w ziemię. Potem na odchodne wbiła mi w serce nóż. Powiedziała: jestem tyranką. chyba sprawiała jej satysfakcję, że chciałem o Nią zabiegać. I tak potem zacisnąłem zęby i powiedziałem sobie że nie dam się zranić. Jak się spotykaliśmy przez kilka lat przypadkowo, nie dałem jej po sobie poznać, że tęsknię. Choć za każdym razem nie rozumiałem czemu tak robię, bo przecież chciałem z Nią być i ją kocham. Bałem się, że to wykorzysta. Ona też nie. Minęły 3 lata, jak byliśmy sami I od roku jest z kimś. Wtedy nie odezwałem się do niej. Czułem, że nie zasłużyłem. Czy ja na prawdę zrobiłem jakieś przestępstwo? byłem sam przez ten czas z wyboru. A teraz widzę na fb jakieś zdjęcie to mnie kłuje w serce, choć nie życzę jej Żle. Raz usłyszała ode mnie kocham, a potem się wycofałem ze starań, żeby nie narzucać się jej. Niby starałem się z tym jakoś pogodzić, ale ciągle wewnątrz porusza mnie to i nie daje spokoju, co z tym mogę zrobić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować