Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola982

Anna Grodzka

Polecane posty

Gość =^'-'^=
W tym samym pismie swiętym jest napisane: "kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamień", a przykazanie boskie brzmi: "kochaj bliźniego swojego, jak samego siebie". Uważam, że obrażanie homo i transseksualistów wynika z waszych kompleksów i zasciankowosci. Nie chcesz patrzeć? - zawsze można zmienić kanał w tv, albo przejsc na drugą stronę ulicy i tyle...

Gość lady mary
Otóż kłamiesz Grodzkie to wredne i agresywne indywiduum. Były SBek To co wygadywało o katolikach,nie da się nawet porównać z wyważonymi i prawdziwymi wypowiedziami Pani profesor.

Gość tolerancyjny w pewnym zakresie
"Grodzka nie robi nikomu nic złego" I tu się dzieciaku mylisz jej osoba jest wykorzystywana przez liberałów i media aby przerabiać powolutku Polskę na wzór zachodni, ale na szczęście Polska to jeszcze bardzo normalny kraj..

Gość no niestety
Grodzka robi wiele złego. Ja nic nie mam do gejów, do hermafrodyt(ów), do ludzi zmieniających płeć, do wszelkich zagubionych życiowo osob, oni mają wielkie problemy, ale to co wykonuje pani(pan) Grodzka jest naprawdę smutne. :(

Gość krótko i zwięzle
"- Jak widzę obok siebie twarz faceta, to mogę mieć problem, żeby mówić "Proszę pani". - mówiła Gazecie.pl posłanka Pawłowicz. Na sugestię, że Anna Grodzka ma w dowodzie wpisane, że jest kobietą odpowiedziała, że nie wie, „co ma napisane w dowodzie. - Ja widzę mężczyznę obok siebie, wiem, że to jest człowiek, który miał dzieci, syna wcześniej. Nie stoję na genderowej definicji płci, że jest się tym, kim się czuje i co się ze sobą zrobi, tylko medycznej, naukowej podkreśla i dodaje: „... przekonujące byłoby dla mnie pokazanie wyników badań - kod genetyczny, układ chromosomów - to jest mężczyzna, to jest kobieta. Jeżeli jest to mężczyzna to dlaczego mam mówić do niego "Proszę pani"? Nie jestem w stanie tak mówić. - podkreśliła prof. Pawłowicz." Jest mozliwe ze Begowski chcial uciec przed swoja esbecka przeszloscia i dla tego sobie obcial. Ten facet byl przeszkolony przez WSI.

Gość dfuiyfdsf
poczekaj...poczekaj...życie ich zweryfikuje... krzyczą, ubliżają, wyzywają a ciekawe jak by reagowali jakby ich syn okazał się gejem albo miał potrzebę zmiany płci, też jak pani Krystyna P. leczyli by to lekami że niby choroba?? ten kraj to kościelny zaścianek z tak prostymi ludziskami że aż żal...jak człowiek pobywa troszkę w świecie (i nie mam tu na myśli wakacji w Egipcie ) to Polska naprawdę wychodzi na wiochę bez przyszłości...przykro mi ale tak jest

Jak jest NORMALNA rodzina to dzieci nie ma potrzeby leczyć .. A w "wielkim świecie" w którym bywasz ludzi po prostu nie interesuje życie innych co nie znaczy, że akceptują dziwactwa. Mnie też to nie interesuje póki takie osoby nie pchają się do sejmu i do TV wmawiając innym, że są normalni.