Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola982

Anna Grodzka

Polecane posty

Gość ola982

Czy takie stwory chodzą do np.ginekologa,damskiej łaźni,wc z kółeczkiem itp.?

Gość olka:kifuihbbne
to jakas masakra z tym kolesiem, mysli ze makijaz i sukienka zrobia z niego kobitke, oblesny koles!!!!! wstyd naszemu kraju przynosi :(

Gość Karolina gh
Jesteście strasznie ograniczeni. To transseksualista, aby w Pl przejść operacje zmiany płci trzeba przejść szereg badań i tylko w wypadku gdzie lekarze ( i to nie 1 ) stewierdzą iż dana osoba ma mózg płci przeciwnej wyrazają zgode na dalsze postepowanie tzn naet nie zmiane płci ( genitaliów) ale imienia nazwiska.. to nie jest tak że ida do apteki kupują specyfiki i jest ok, to poważny proces, jest to zaburzenie na które oni wpływu nie maja to musi być potworne być np kobietą i nienawidzić swgo ciała, tak się zdarza natura się myli tak samo jak w przypadku np bezmózgowaia u dziecka :( jest to smutne trudne i nie mozna takich ludzi odtracać to bardzo często jest ich zyciowym dramatem, leżącego się nie kopie. Wole mieć za sąsiada np osobe po zmianie płci niż gwałciciela złodzieja pedofila czy donosiciela! Opanujcie się to są tacy sami ludzie jak my!!!!

Gość jedna zasada pięć reguł
W klatce obok mam sąsiadkę po zmianie płci, tzn. z mężczyzny na kobietę. Wszyscy sąsiedzi o tym wiedzą, bo znają ją jeszcze sprzed operacji i tych innych zabiegów. Nikt jej nie dokucza, a wręcz nikomu nawet nie przeszkadza, ale to może dlatego, że to nie Polska (nie mieszkam w PL). Kobieta miała o tyle więcej szczęścia, że jako mężczyzna miała delikatne rysy twarzy, więc teraz wygląda kobieco. Poza tym jest i była bardzo sympatyczna, miła, zawsze uśmiechnięta. Nie mam absolutnie nic do niej, a nawet ją lubię :)

Moi Drodzy transseksualizm to faktycznie straszna rzecz i nie należy się z tego naśmiewać, bo ani ja, a ni jak sądze żadna/żaden z Was nie chielibyśmy miec takiego problemu. Co do pani posłanki z PiS- mimo całej sympatii dla niej jako człowieka- pojechała po bandzie i niestety świadczy to negatywnie tylko o niej. Osobiście nie jestem zbytnio tolerancyjna dla takich zachowań jak homoseksualizm, trannss itp- dla mnie to choroby, ale nie wylewam błota na tych ludzi. Współczuje po prostu...

Gość bez zastanowienia
Homoseksualizm to nie jest choroba

Aniołek85 źle to rozumiesz, bo transseksualizm, transwestytyzm, czy homoseksualizm to nie są choroby:-)

Transseksualizm też nie jest chorobą. To jest pomyłka natury, która umieszcza umysł, świadomość nie w tym ciele co trzeba i tak np. w męskim ciele żyje kobieta lub mężczyzna w kobiecym. Transwestytyzm jest zaburzeniem i nie ma żadnego związku z transseksualizmem oprócz pierwszego członu obydwu wyrażeń. Transeksualista po zmianie płci na właściwą nie przebiera się za przedstawiciela płci przeciwnej, zaś transwestyci dobrze czują się ze swoją płcią fizyczną, psychicznie również czują się zgodnie z ciałem, a mają po prostu zaburzenia w różnych sferach seksualności i lubią się tylko przebierać. Niektórzy przebierają się bez kontekstu satysfakcji seksualnej, inni z kontekstem seksualnym, ale jest to zaburzenie. Natomiast u transeksualistów nie występują żadne zaburzenia, a po prostu jest to brak identyfikacji świadomościowej z posiadanym ciałem.

Gość to jest tajny agent kgb
Pismo św. potępia wszelkie pozamałżeńskie współżycie seksualne oraz akty homoseksualne. Dlatego każda próba moralnego sankcjonowania stosunków i małżeństw homoseksualnych jest działaniem wymierzonym przeciwko prawu Bożemu . W Księdze Kapłańskiej czytamy: "Ktokolwiek obcuje cieleśnie z mężczyzną, tak jak się obcuje z kobietą, popełnia obrzydliwość. Obaj będą ukarani śmiercią, sami tę śmierć na siebie ściągnęli" http://gloria.tv/?media=391125

Nie każdy jest wierzący i nie każdy wyznaje tą samą religię. Tylko temat się zacznie, a już zbiegają się umoralniacze. Macie swoje pismo święte, to się go trzymajcie i dajcie żyć tym, którzy żyją i chcą żyć inaczej.

to jest tajny agent kgb a na których stronach pisma świętego jest napisane, że zakazuje się zmiany płci?

Gość mega mózg
Leczenia to wymaga to cale chore z nienawisci stado homofobów pluiacych jadem . Grodzka co by o niej nie myslec now robi bikini krzywdy I ma nikogo nie pluje

Gość on to zrobił specjalnie
przeciez zmienił wszystko nawet nazwisko z taka przeszłosia agenta wsi nikt by nie wybrał a tak startował z czysta karta

mega mózg, a wiesz mi, że robi krzywdę szarej męskiej masie, bo stała się inną osobą:-D

Gość kombos
To donosiciel, jeszcze jak była facetem... Żenua!

Gość mega mozg
To znaczy co ? Nie wolno się zmieniać rozwijać trzeba być w życiu nieszczęśliwym..bo komuś będzie to przeszkadzało? Przeszkadzało bez powodu poprostu ot tak dla zasady

Gość kombos
nie chodzi o zmianę płci - bardziej o to, że zrobił karierę na obcięciu fiutka. przecież nikt go nie wybrał do sejmu z powodu doskonałej znajomości rawa bądź dokonań politycznych

Aniołek85, mam smutne wieści głupota jest nieuleczalna.

Z najnowszych informacji wynika że Anna Grodzka zostanie Wicemarszałkiem Sejmu. Gratulujemy :)

Gość sajonara
pani Anna to kobieta z klasą w przeciwieństwie do pseudo profesor Pawłowicz. nawet koledzy po fachu wstydzą się Pawłowicz. kobieta żeby być na wierzchu polityki zrobi wszystko, nawet zeszmaci się tłumacząc przy tym, że mamy wolność słowa, choć jej partia od lat wyznaje, że Polska nie jest wolna i demokratyczna. tfu w twarz takim politykom, co nie uznają oczywistych praw w naturze!

Gość sajonara
kombos - pieprzysz! poczytaj trochę. Grodzka została wybrana przez elektorat, który widział jej dokonania w swoim regionie. prowadziła fundację, a teraz kontynuuje prace w sejmie, a ty czym - oprócz głupoty- się pochwalisz?

Gość adsadasssa
ja bardzo współczuje p.Grodzkiej, przecież nie zrobiła tej operacji dla kaprysu, trudno sobie wyobrazić co przeżywała, faktycznie nie wygląda kobieco ani dobrze, mam nadzieje jednak ze jest szczęśliwsza jako kobieta teraz i cokolwiek myśli ktoś o jej wyglądzie nie ma powodu żeby obrażać i ranic, p. Pawłowicz mogłaby sobie w taki tonie jak to zrobiła porozmawiać ze znajomymi(wspólny poziom) a nie wypowiadać sie publicznie, pani profesor z uczelni w ...Ostrołęce? bez dorobku naukowego(zero publikacji, stopien naukowy po 50) sama prezentuje się fatalnie choć operacji nie robiła, współczuję jej studentom bo wykładowca powinien być osobą kulturalną, P, Pawłowicz nie widzi kobiety w Grodzkiej, a ja nie widzę w niej profesora!

Gość Zakrótkowiec
ciekawe czy pierdzi jak facet

Gość ^''^
W piśmie świętym jest tez napisane: " kto jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamień ", a przekazanie boskie: kochaj bliźniego jak samego siebie, wiec dlaczego obrazacie? Nie chcecie patrzeć na homo i transseksualistow to nie, nikt nie zmusza zawsze można zmienić kanał w TV albo przejść na druga stronę ulicy. Pozdrawiam wszystkich :)

Gość ^''^
W piśmie świętym jest tez napisane: " kto jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamień ", a przekazanie boskie: kochaj bliźniego jak samego siebie, wiec dlaczego obrazacie? Nie chcecie patrzeć na homo i transseksualistow to nie, nikt nie zmusza zawsze można zmienić kanał w TV albo przejść na druga stronę ulicy. Pozdrawiam wszystkich :)