Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karina berczyk

Macierzyński będzie trwał rok?!

Polecane posty

Gość kot_,_ Sylwester
tusk sra pod siebie i idzie w pozorne ruchy i tak większosc mlodych matek nie ma pracy na etacie

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyypo
Jeszcze nic nie weszło i nie wiadomo czy cokolwiek wejdzie. Póki co są takie zasady tak w poprzednim roku.

Gość zccc
temat wałkowany już od dawna. Póki co nie zostało nic przyklepane więc obiecywać można

Gość gintar
i tak będzie lipa

Gość kintala
zaraz wam dadzą hehe

Gość nawetgdyby
Nawet gdyby macierzyński trwał rok i tak ciężko byłoby mi się zdecydować. Co z tego, że jest płatny 100% czy 80% . W podstawę nie mam wliczanych premii a to one często ratują finanse. Jestem w tej dogodnej sytuacji ze pracując na pełnym etacie 6 godzin przebywam w miejscu pracy a karmiąc dziecko piersią do roku życia dziecka mam prawo do 5 godzin ( a co z mamami które pracują do późnych godzin?) Mimo wszystko fajnie byłoby spędzić z dzieckiem rok czasu. Przy pierwszym dziecku poszłam do pracy po pół roku a z małą była niania, gdy córka miała 14 miesięcy zaczęła chodzić do żłobka. Byłam bardzo zadowolona mimo wcześniejszych, olbrzymich obaw. Przy drugim dziecku nie będzie mnie stać na opiekunkę i będzie musiało iść do żłobka jako 6- miesięczny bobas i tego troszkę się boje. żal mi dziecka. Trudno takie jest życie. Tylko niech ci w rządzie nie mydlą społeczeństwu oczu iż uprawiają politykę prorodzinna.

Gość iza marcinkowska
rok to już coś ;-)

Gość gabiriel s.
i tak nic nie dadzą więcej

Gość 9999-0
tak wejdzie... srały muszki bedzie wiosna.