Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hrsjuik7olto

Diane35-bierze ktos?

Polecane posty

Gość hrsjuik7olto

slyszalyscie o tej aferze z tymi tabletkami?

Gość sfgsgsfg
No, niepokojące. Ale sądzę że prawdopodobieństwo takich skutków jest nieduże i pewnie nie większe niż niepożądanych efektów działania innych leków. W każdym razie chyba należałam do grupy zwiększonego ryzyka bo brałam Diane-35 (przez ponad dwa lata) przy bardzo niskim ciśnieniu, bez żadnych badań (lekarz przepisał mi na zyczenie bo coś korzystnego rpzeczytałam... w czasopiśmie) a jednak jestem zdrowa jak ryba i te tabletki sobie chwalę.

Gość fdfdfdfsd
ja bralam je kilka lat-naprawde ldugo z przerwami ale dlugo-pierszy raz jak mialam 17 lat a dziz ma juz 30 nic mi sie nie robilo potem zmianialam na rózne inne inne ale nie poamgaly na tadzik jak diane35 weic kilka miesiecy temu poprposilam moja gin o kilka opakowan diane tak aby tradzik zlagodzic a potem cos lżejszego dostalam jakies nowe na tradzik wzielam 2 opakowania diane i zaczely mnie tak łydki bolec od rana do wieczora non stop wystraszylam sie , skonczylam to opakowanie i wykupilam te drugie tabsy zaraz po odstawieniu ból ustał wiec to napewno od diane nie wiem bo wczesniej nic mi nie było