Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michaellniejackson

Ej dziewczyny powiedzice tylko szczerze co byście zrobiły gdyby facet z którym

Polecane posty

Gość Michaellniejackson

już jakiś czas sie spotykacie był mądry, przystojny, miał dobra pracę, samochód, mieszkanie no ale okazałoby się gdyby miał małego członka jak byście zaragowały ?

Gość Michaellniejackson
dobra ale to jest pytanie do kobiet.

Gość nieoNN
Jak się kogoś kocha,bierze się go zcałym dobrodziejstwem inwentarza.Przynajmniej ja zrobiłabym właśnie tak.

Gość astina
zostawiłybyśmy go, bo po co nam ktoś kto nie potrafi nas dobrze wyruchać

Gość Wiedenka
Dałabym sobie spokój, dobry i satysfakcjonujacy seks to podstawa udanego zwiazku.

Gość geyet
sex to nie wszystko. poza tym, moze tobie wydaje sie, ze jest jakis super maly a tymczasem jest w sredniej krajowej;)

Gość sam mam 1666666
wiedenka a ile cm by ci dalo satyskakcje wiesz miedzy 16 a 19 nie ma kosmicznej roznicy sprawdz na linijce

Gość sam mam 1666666
ja np z malo cycata tez dalbym sobie spokoj bo po co mam lazic na boki i macac duze piersi takze sie zgadzam, wybierajmy takiego partnera jaki bedzie nam odpoiwiadal, nie ma co sie do niczego przymuszac.

Gość Michaellniejackson
moj członek napewno nie da żadnej kobiecie satysfakcji bo go praktycznie nie ma :(

Gość Kamamama09
Liczy się miłość! Nie pojmiecie tego? Nie kasa i nie długość członka. Tylko uczucie. Jak dwoje ludzi się kocha, to układa im się w każdej sferze łóżkowej i duchowej. Jejku, są różne zabawki, różne pozycje, różne metody, dwoje ludzi z wyobrażnią na pewno da radę się zapokoić:D tylko potrzebna jest szczera rozmowa, o swoich preferencjach, o swoich upodobaniach i o swoich obawach. Tak więc podsumowując - dla mnie nie ma znaczenia ani długość penisa, ani grubość portfela! I wiem, że są kobiety myślące tak, jak ja.

Gość sarrraaa
Ile masz lat

Gość NinhKA
Jeśli ktoś ma takie wątpliwości to po prostu nie kocha. Mój były miał małego-teoretycznie,a byłam z nim szczęśliwa i spędziliśmy ze sobą razem ponad pół roku. I nie myślałam nigdy,żeby przez to się z nim rozstawać.Krąży też mit,że ci mało uzbrojeni są mało męscy-bzdura.

Gość Michaellniejackson
ciekawe tylko jak takie poznać ? :)