Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkkkkkk

Dziwne okresy ? Ciąża ?

Polecane posty

Gość kkkkkkkkkkk

1 listopada miałam ostatnią normalną miesiączke . 10 listopada niezabezpieczony stosunek . Póżniej trochę chorowałam , okres przyszedł 35 dc ,ale był bardzo słaby. Pms przeszedł , stwierdziłam, że następny będzie już pewnie normalny a ten jest słabszy przez antybiotyk. Następny pojawił się po 30 dniach . Również trochę słabszy . Teraz okres pojawił się po 23 dniach (?) i pierwszy dzień to było tylko plamienie . Teraz jest mój 4 dzień krew leci ale tylko troszkę . Normalnie moje okresy wyglądały tak : 1. dzien obfite krawienie 2. dzień bardzo obfite krwawienie 3.bardzo obfite 4.obfite 5.obfite 6. średnio obfite 7.plamienia 8.plamienia okres w grudniu : 1. obfite 2.obfite 3.srednio obfite 4. plamienia 5.plamienia w styczniu : 1.obfite 2.bardzo obfite 3. obfite 4.plamienia 5.plamienia 6.plamienia i ten teraz 1.plamienia 2.obfite 3.bardzo obfite 4.srednio obfite jest szansa , że ta nagla zmiana jest spowodowana ciąża ?

Gość zczx
Jeśli uważasz że to ciąża to zrób test.

Gość catcate
jak coś jestem na kafe doradcą ds aborcji ;)

najlepiej zrobić test. Ja tak miałam jak bardzo bałam się ciąży...

Gość kkkkkkkkkkk
zrobiłam 2 testy

jezeli sadzisz ze majac okres obfity kiedys tam bedziesz taki miala przez caly okres rozrodczy to Ci powiem ze sie mylisz o o Po 1wsze nie jestes w ciazy, po 2gie takie zmiany to nie zmiany, wszystko jest w normie, jesli sie boisz czegokolwiek, zrob sobie badania