Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość never seen

co to moze byc??

Polecane posty

Gość never seen

Dzis zauwazylam u mojego 10mc synka sina plamke na gornym dziasle - wydaje mi sie, ze w miejscu gdzie 4ka bedzie. Co wiecej to miejsce jest wypukle, plamka jest dosc duza tak na oko 1cm na 1cm. Po drugiej stronie tez jest lekko zasinione miejsce, ale mniejsze. Wyglada to tak jakby szly mu czworki, ale skad to zasinienie? Czy powinnam to skonsultowac z dentysta? Narazie synek ma gorne jedynki i dwojki oraz dolne jedynki. Teraz wychodza dolne dwojki, juz je prawie widac. Zauwazylam tez mala biala plamke na gornej jedynce - na koncu, nie przy dziasle. Czy to moze byc prochnica?? Tak sie martwie bo robie wszystko, aby maly nie mial problemow z zebami - co wieczor przed spaniem myjemy zabki odkad skonczyl 5mcy i mial jednego zeba, w nocy po myciu zebow juz nic nie je. Pije glownie wode czasem z kilkoma ziarenkami herbatki hipp - doslownie kilka ziarenek tak "na smak", soki sporadycznie. Bardzo sie martwie bo ja mialam ogromny problem z zebami. Duzo chorowalam jako dziecko i chyba antybiotyki tak oslabily mi zeby. Nawet zrobily sie biale odbarwienia na jedynkach, ktore musialam zamaskowac. Chcialabym mu oszczedzic tych wszystkich wizyt u dentysty, ktore ja przeszlam.

Gość never seen
up