Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukający_idealnej_dziewczyny

Idealna dziewczyna dla mnie moim zdaniem powinna

Polecane posty

mieć mieszkanie dobrą pracę ładna mądra kochająca mieć samochód i prawo jazdy jeździć ze mną tam gdzie zechce sprzątać, prać, gotować pozwalać mi wychodzić na piwo z kolegami gdzie znaleść takiego skarba ?

w sumie spodziewałem się że nie będzie żadnego odzewu wkońcu tutaj siedzą same nieudacznice życiowe, które szukają co najwyżej sponsora.

Gość zgadzam się z autorką
takiej nie znajdziesz, za wysoka liga ;)

Gość widać że masz
dwie lewe ręce do roboty :D debil

Gość OnaŁadna
Nie wiem, za mnie robi wszystko facet ;P

Gość tutaj wszystkie sa
przeurocze, wyksztalcone w renomowanych uczelniach, zajmujace wysokie stolki w swiatowych firmach, mega bogate, majace udane zycie towarzyskie, rozchwytywane i nie maja czasu na kafe.pl pisza tu tylko sporadycznie 36/24

Gość OnaŁadna
"Znaleść", "wkońcu"? Czyli ma być inteligentniejsza od ciebie? Bo jak taką szukasz, to przecież inteligentna w życiu z tobą nie będzie.

Gość Wiedenka
Nieudaczniekiem to Ty jestes skoro potrzebujesz dziewczyny z praca mieszkaniem i prawkiem..:) Pewnie dlatego jestes sam chłptasiu.

jestem sam bo szukam kogoś takiego widać że jesteście kiepskie bo nie spełniacie moich wymagań.

Gość olos34
To ty masz to wszystko zapewnic kobiecie ciemna maso, chcesz żonę w przyszłosci to musisz na to zapracować. Kobieta wybiera typ zwycięzcy, a nie życiowej fajtłapy półgłówku:/

Gość widać że masz
kolejny brzydal prawik i jego marzenia

Gość kottu321
Bedziesz sam jak cie nie stac na zalozenie rodziny, u mamusi twojej tez zadna madra i ladna nie bedzie chciala mieszkac;)

Gość cherycoke
mam dom nie mieszkanie, auto też posiadam , pracę itd... natomiast co Ty sobą reprezentujesz? co masz do zaoferowania?

Gość beznadzieaja....
należy mieć jakieś priorytety i marzenia !!! - tak trzymaj ;) :classic_cool:

Gość beznadzieaja....
> Ty cherycoke nie bądz taka małostkowa - może Cię będzie kochał :) :classic_cool:

Gość popycham tylko posty
+

cherycoke słuchaj a skąd jesstes ? wiesz zapomniałem dodać istotnego faktu o wieku kobiety max 25 lat jeżeli je spełniasz możemy pogadać jak nie jesteś za daleko :)

Gość popycham tylko posty
zapomniałeś dodać co ty sobą reprezentujesz, jak na razie to widzę pustostan..

Gość beznadzieaja....
prawdopodobnie jest już starA, zgrzybiała i ma bujany fotel i kota :classic_cool:.... i stara się dowartościować chwaląć się tym co ma ;) - norma u takich kobiet... a jak jest młoda i ma już chate itd to córunia jakiegoś PRLwskiego aparatczyka lub UBeka czy Tuleyii ;) - chciałbyś mieć taKIEGO TEŚCIA ????

Gość Uzależniona od chipsów
Ideałów nie ma.

teścia to jak kochać nie musze ważne jest uczucie między nami :) to jak dziewczyny znajdzie sie jakaś taka ? zastanawiam sie czy nie obniżyć wymagań tylko nie wiem co, ale jednak teraz wpadłem na pomysł mogę czasami gotować i posprzątać czasami.

naprawdę jestem bardzo zawiedziony wami kobietki :(

Gość hahahahahahahhahahahahahahah
smiesza mnie takie chloptasie:D wszyscy ktorzy tak gdacza to zakompleksione buraki, ktorych i tak zadna nie chce i przez to tlumacza sie, ze sa sami bo nie ma nigdzie dla nich odpowiednich ksiezniczek. I tak dziaduja do 40 roku zycia. SAmi, samotni. A ja to radze troche pokory jednak i zastanowic sie czy ty jestes taki piekny, sexi, bogaty, inteligentny, z duzym narzedziem, majacym wlasne auto i mieszkanie.. a nawet jak to wszystko bedziesz mial to i tak bedziesz burakiem z takim podejsciem do zycia. nie obejrzysz sie a zycie ci tak przeleci na szukaniu ''tej idealnej''. A ta ''idealna'' jak juz ja znajdziesz (powodzenia) i tak nie zwroci uwagi na analfabete, prosze, zacznij od zapoznania sie ze slownikiem..

Gość i co rżysz
wolno mu mieć marzenia i wierzyć w idealną kobiete ;) :classic_cool:

a mnie śmieszą takie kobiety, które nie są w stanie spełnić jakichkolwiek wymagań i tłumaczą się tym, że to ja jestem głupcem, może sie zastanowisz nad sobą ? wkurzyłaś sie bo zdałaś sobie sprawę z tego, że faceci mają wymagania którym nie podołasz.

Gość latawieC?
i juz tego nie naprawisz. rzucam Cie. miedzy nami juz tylko nienawisc. miedzy nami juz nic. i juz tego nie naprawie.

Gość tralalala12345690
Jak można w wieku 25 lat(i to jeszcze będąc kobietą) posiadać własne mieszkanie i samochód? Chyba że ktoś ma bogatych rodziców... Ale przecież nie o to chodzi, chodzi o to, by własną pracą dojść do czegoś. Przestań, chłopcze, bujać w obłokach.