Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukający_idealnej_dziewczyny

Idealna dziewczyna dla mnie moim zdaniem powinna

Polecane posty

Gość popycham posty
l

oki może nie mieć mieszkania ale wtedy musi mieć bogatych rodziców, którzy mnie polubią.

Gość baba ma zapierdalać i w pracy
i w domu skakać wokol ksiecia?:D no chyba w snach

przecież napisałem, że moge gotować i sprzątać.

ok, czyli oferujesz bycie kurą domową, co poza tym sobą reprezentujesz?

narazie dyskutujemy o tym co kobiety mogą sobą reprezentować a nie ja

no hola hola, więc nie oferujesz nic a oczekujesz kogoś kto da Ci wszystko? ja nie mówię że spełniam Twoje wymagania, ale mam 20lat więc nie czuję się głupio że nie mam mieszkania czy dobrej pracy. tylko jest taka różnica, ze ja nie oczekuję tego od partnera, najpierw wymagam od siebie potem od kogoś.

ej skoro tego nie masz to po co zabierasz głos ? ja szukam osoby która spełnia te wymagania masz chociarz bogatych rodziców ? jeżeli tak to możemy nawiązać kontakt.

bo mnie ciekawi kto tego wymaga, piszesz na publicznym forum, Twoja inteligencja nie pozwoliła Ci wpaść na to, że KAŻDY może tu się wypowiedzieć?:) dlaczego uważasz że będziesz interesujący dla dobrze sytuowanej kobiety? to proste pytanie i o ile dysponujesz szczątkowym intelektem bedziesz umiał na nie odpowiedzieć i nie mam zamiaru nawiązywać z Tobą kontaktu ze względu na cokolwiek, tym bardziej z powodu pieniędzy moich rodziców

będe wierny i będe kochał przecież najważniejsza jest miłość prawda ?

to jest chyba oczywista oczywistość w jakimkolwiek związku, Ty od kobiety oczekujesz więcej więc co WIĘCEJ sam od siebie dajesz? pomijam już idiotyzm stwierdzenia "szukam bogatej którą pokocham"

Moim zdaniem faceci coraz bardziej patrzą na pozycję zawodową kobiet. Z logicznego punktu widzenia... kto chce zapieprzać jak dziki beduin i utrzymywać niepracującą żonę (nie wspominając jakie wydatki niesie ze soba posiadanie dzieci). Sam osobiście poznaje dużo dziewczyn, ale umawiam się tylko z takimi, co maja pracę lub jakieś ambicję do jej posiadania. Nie biorę również pod uwagę kasjerek, ekspedientek, kosmetyczek, pracownic fizycznych... Po prostu nie moja liga

dokładnie choć ja bym chciał aby kobieta mnie utrzymywała, a ja będe ją kochał.

Gość ty szukasz bogatej frajerki
nie idealnej dziewczyny :P

Gość _wredna_jedza_
haha czytam Twoje posty i stwierdzam, że ludzka głupota nie ma dna. :D Oczwiście Ty zaraz powiesz, że twierdzę tak, bo nie spełniam Twoich oczekiwań. A więc mylisz się, umiem gotować, prac i sprzątać. Mam własny dom, samochód, oszczędności na koncie, 20 lat, urodę i SZACUNEK DO SAMEJ SIEBIE, więc nigdy w życiu nie zdecydowałabym się na związek z kimś kto będzie kochał moje pieniądze nie mnie. Zastanow się nad sobą człowieku, Ty kobiecie nie oferujesz nic a ona ma dać Ci wszystko? Stabilność finansową, dbanie o ognisko domowe itp. Jeśli to nie prowo to radziłabym udać się na terapię.

Gość faceci_oszaleli...
Weź się kolego do roboty. Ja nie wiem skąd się biorą tacy ludzie jak Ty, może mi to wytłumaczysz. Do kolegi który nie bierze pod uwagę ekspedientek, kosmetyczek i kasjerek to też mam małe zdanko bo co Ty sobie człowieku wyobrażasz??? Ja mam 25 lat , skończyłam zaoczne studia i przez ten czas pracowałam, byłam kasjerką, sprzątaczką, ekspedientką, pracownikiem banku, teraz jestem kierownikiem oddziału w dużym banku. Mam mieszkanie które w połowie spłacam i prawko i samochód i co to ma mi być szczy szczytów kobiet? Uważam, ze żadna praca nie hańbi jeśli jest tylko uczciwa i rzetelna a o Tobie mogła bym powiedzieć że jesteś zwykłym DARMOZJADEM I LESEREM. Dodam jeszcze, że umiem gotować, i wykonywać wszystkie czynności domowe. W tym roku wybieram sie na kolejne studia... jeśli tylko na mojej drodze pojawił by się taki pajac jak Ty to zwątpiła bym w świat !!

widze, że jednak są takie panny więc może napiszecie skąd jesteście ?

Gość faceci_oszaleli...
Słuchaj takich jak Ty o ja omijam wielkim łukiem, nie obraź się ale pomyśl sobie co byś powiedział o tym wszystkim jeśli to by jakaś dziewczyna pisała o jakimś chłopaku, że szuka sobie takiego a w zamian ofiaruje mu swoje wielki uczucia... sorry ale nikt w takie rzeczy nie wieży..a juz na pewno nie ja.

Gość _wredna_jedza_
Czyli widzę, że Ty nie oczekujesz od kobiety niczego innego oprócz kasy. Ja wyrażam to, że dla mnie jesteś nic nie wartym facetem a Ty się pytasz skąd jestem... Kompletne dno.

nie no laski, ale z Was materialistki, przecież miłość wystarczy:classic_cool: no i przysięga że np. zatruje się teściów w ciągu 5lat by spadek wpadł dość szybko:classic_cool:

Gość Dragon Casanowa
"Ja mam 25 lat , skończyłam zaoczne studia i przez ten czas pracowałam, byłam kasjerką, sprzątaczką, ekspedientką, pracownikiem banku, teraz jestem kierownikiem oddziału w dużym banku." A potem się obudziłaś... Tak się składa, że mój bliski kumpel jest kierownikiem banku. Ukończył Studia MBA i ma 10 lat doświadczenia w sektorze bankowym...Powiedział mi kiedyś, że jest najmłodszym kierownikiem w całym środowisku bankowym jaki zna(ma 30 lat). A teraz coś o Tobie... zabolało Cie to, że faceci zaczęli mieć takie same wymagania jak wy tj stabilna i doba praca, Stąd wzięła się Twoja historyjka od pucybuta do milionera, żebym to niby miał się poczuć ograniczony. Masz 25 lat i jak jesteś szefową butiku w sklepie z paciorkami to uznaj to za sukces. To moje skrzywienie wyniosłem z domu - gdzie matka pracowała i jednocześnie dbała o dom. Ojciec pracował też a po pracy pomagał matce. Dziś macie wymagania, aby facet bajecznie zarabiał abyście wy mogły nie pracować albo podejmować mało płatne zawody na tzw waciki. Dbacie nie tyle co o komfort przyszłych dzieci ale przede wszsytkim o swoje własne dupsko. Epoka jaskiniowa się skończyła gdzie baba siedziała w jaskini i wychowywała potomstwo gotując obiadki kiedy samiec szedł na polowanie. Dzisiejsze społeczeństwo wymaga od kobiet aktywności zawodowej a od mężczyzn zaangażowania w wychowywanie dzieci i utrzymanie domu.

Gość niveakrem
najwazniejszego tam nie bylo!!!zeby na kazde twe zyczenia zjezdzala na kolana i do rozporka!!!tego nie potrzebujesz,raczka wlasna wystarczy??

ja moge opiekować sie dziecmi i gotować, prać sprzątać, wymagam tylko urody i bogatych teściów czy to tak wiele za miłość, wierność i uczucie ?

Gość stylish29
ja mam dom 150m2 prawo jazdy i auto o wartosci ok25tys umiem prac, sprzatac, facet moglby wychodzic na piwo z kolegami ale...... nigdy bym sie nie zwiazala z autorem bo skoro ma takie wymagania widocznie nic soba nie reprezentuje-licza sie tylko prawdziwi mezczyzni a nie niedołęgi zyciowe

i tak odpadasz bo masz 29 lat, a ja 27 tylko więc za stara jesteś bez obrazy :)

Gość niveakrem
autorze jestes prymitywny i ograniczony,z przykroscia to stwierdzam. albo jestes projektem,bo nie chce mi sie wierzyc,ze w 21 wieku takie debile po swiecie chodza

na głupie posty nie odpowiadam, ale chętnie popisze mejlowo z jakąś godną uwagi Panną na poważne tematy, widze tylko obelgi umiecie pisać w moją strone.

Gość niveakrem
idz do roboty.leniu smierdzacy. jaka kobieta z klasa bedzie chciala takiego lamera jak ty???