Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

muminka91

szybko zachodzi sie w ciaze po odstawieniu tabletek?

Polecane posty

od kwietnia zeszlego roku bralam tabletki yasminelle czyli z tego co wyliczylam 10 miesiecy. w styczniu jakos na poczatku miesiaca, a mniej wiecej bylam w polowie opakowania tab nagle przerwalam je brac. przyczyna to skutki uboczne. z druga polowka postanowilismy starac sie o dziecko:) starania zaczelismy od stycznia zaraz po moim okresie, ktory wystapil z odstawienia tab. i moje pytanie brzmi jak szybko mozna zajsc w ciaze po odstawiniu tab.? bo slyszalam, ze jak ktos bierze dluzej tab to szybciej zajdzie chociaz to nie jest norma. i czy to nagle odstawienie tab moze wplynac korzystnie na zajscie w ciaze? wiem ze nikt wrozka nie jest, ale chce wiedziec czy dlugo czekalyscie na pojawienie sie II kreseczek po odstawieniu tab.:)

Gość wrrbtbtbt
????no wlasnie mozna???

Gość sjhbsnb
???

Gość kot bez butów boso chodzi
moja siostra - panikara bojąca się o zajście w ciążę - zaszła w ciążę podczas brania tabletek bardziej niż siebie - ona wszędzie widziała możliwość zaciążenia - zdziwiła swoją gin, która stwierdziła, że kto jak kto, ale moja siostra na pewno nie zapomniała o żadnej tabletce, więc jak nic trafił się jej taki unikatowy przypadek ja sama też zaliczyłam wpadkę, ale to akurat podczas niebrania tabletek

Ja brałam ostatnie 2 miesiące tabletki anty ale na zmniejszenie cysty. 1 stycznia była ostatnia tabletka. W piątek ide na bete i wtedy Ci powiem czy się szybko udało. Oby:)