Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem przybita

Moj były nie zlozyl mi zyczen ;/

Polecane posty

Gość jestem przybita

rozstalismy sie przed świętami. 1,5 tygodnia temu miałam urodziny, kilka dni po nich mialam nadzieje ze sie odezwie i napisze chocby '100lat' ,ale nic... dodam ze pod koniec pazdziernika to on mial urodziny, wtedy dalam mu prezent, zlozylam zyczenia ,wysciskalam .. wiedzial jak wazne sa dla mnie 20 urodziny, bo okragle, 18 nie wyprawiałam, 20 mialy byc wyjatkowe... wspominalam kilka razy a on taka olewka:( od poczatku do konca zwiazku byla kultura ,teraz widać ile dla niego znaczylam:o

Gość hhgfggfyjgygyfgy
Przykre. :( Niech go szlag trafi. Buc jeden. Pewnie juz inna mu w glowie to dlatego zapomnial o Tobie.

Skoro się rozstaliście to może po prostu nie chce mieć nic już z Tobą wspólnego :classic_cool:. Albo - jak to facet - po prostu zapomniał ;)

przeciez nie byliscie juz razem to o co ci chodzi? kultura swoja droga ale moze on chce zapomniec o tobie?

Gość jestem przybita
Przecież miał przypomnienie na gg i fb, był bo widziałam go na czacie .. Nie wiem. Może to ze mna jest cos nie tak, skoro pamiętam o innych nawet jak mamy jakiś spór. Rozstalismy sie bez awantur.

Gość jhkj
a po co miał ci składać życzenia jak nie jesteście razem od ponad miesiąca :O jeszcze byś sobie cos wyobrazila i nie dałabys biedakowi spokoju

Gość Student_Student
jestem przybita Bierzesz to zbyt osobiście. Tyle w temacie.

Gość jestem przybita
Nie rozumiem tego. Bylismy pol roku ze soba. W trakcie zwiazku bylo cudownie, dopiero pod koniec się popsuło ze wspólnej winy.Może i jestesmy zbyt młodzi, uparci, skoro zamiast walki o ten związek dalismy sobie spokój. Żadnego kontaktu ze soba. Przeglądałam jego fb, od tamtego czasu co jakiś czas dodaje smutne nuty,jakieś linki z demotów czy innych,nigdy nie obraźliwe. Można pomyslec że żałuje i tęskni,miał okazje by sie odezwać,nie zrobił kompletnie nic... Nie rozumiem go :(

Gość problem masz naprawdee
uspokój się dziewczyno :o Twój były- czyli ktoś, to już z Tobą nie jest, nie interesujesz go więc czego Ty wymagasz? Ach ta dzisiejsza młodzież :o

Gość jestem przybita
Jaka młodzież? Ile masz lat że tak mowisz ? :D Był moja najblizsza osoba,obcym składa,a mi nie :o Boli mnie to i mam do tego prawo.

Gość adamiok
bo zła kobieta (dziecko) z Ciebie. Te tysiące minut spędzone razem, ehhh, a on nawet nie napisał Sms'a. Szok po "pół" roku. Cham jeden.

Gość problem masz naprawdee
masz 20 lat, młoda jesteś, więc młodzież. Jeju, ja byłam z facetem 3 lata, było cudownie i mi życzeń nie składał po rozstaniu, jakoś nie płakałam z tego powodu :o. Zrywając czasem chce się całkowicie zakończyć kontakty, pogódź się z tym.

Gość adamiok
problem masz naprawdee prawda że!

Gość zblazowana
O moich urodzinach nie pamiętał mój obecny i świat się nie zawalił i w dalszym ciągu kocham go nad życie

Gość adamiok
a co ja ma powiedzieć, 29 lutego mam urodziny, I kto o tym pamiętac ma??

Gość brak mu kultury i tyle
A dlaczego uważasz że miał ci złożyć życzenia? Były to były i koniec. Nie miał obowiązku, nie musiał i nie złożył. Miał po zerwaniu być jeszcze dla ciebie uprzejmy? Chyba przesadziłaś z oczekiwaniem.

Gość gość
Modliszka i co poniektorzy nie zlozeczcie innym :/ Do autorki: sa rozne powody dla ktorych byli partnerzy nie skladaja sobie zyczen.