Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocikowa-wąsikowa

obcięcie kotu wąsików- dobre czy złe??

Polecane posty

Gość kocikowa-wąsikowa

brzydko wygląda bo ma za dużo, to tylko włoski, wiec można czy nie??

Gość ruta123
nie mozna!

Gość wygladam jak facet..
ty tepy tluku kotu nigdy nie wolno obcinac wasów co ty koorwa do szkoly nie chodzilas ?

Gość no chybaaa
chyba żartujesz :o ? To są wibrysy, a nie zwykłe włosy :o . Idz się przejrzyj w lustrze i weź sobie sama coś utnij :o .

Gość łeb se ogol jak ci się nudzi
a od kota się odp..

Gość jsdcksjdch
straci balans zupelnie jak mu odetniesz. Wszystko co maja zwierzeta jest potrzebne. Oprocz sutkow u mezczyzn ale to blad w ewolucji. Moze nawet faceci sa bledem w ewolucji ale w to nie wnikam...Podsumowujac:Nie obcinaj mu wasow IDIOTKO!!!

Gość kocikowa-wąsikowa
jak obciąć nie można to może zgolić?? albo pęsetką wyskubnąć?

Gość ja obcielam
kotku wasiki bo mi sie nie podobaly i potem wygladal duzo duzo ladniej ale potem gdzies sie zgubil

Gość xxxxxxxxxrt
straci wech zje zdecle miesa i zdechnie

Gość kocikowa-wąsikowa
ale to tylko kilka włosków i nic mu nie będzie. skrócę jedynie przy pyszczku i po sprawie

Gość lewwa
Nie słuchaj nie słuchaj tych durnych katoli , mówiłam Ci że oni są zmanipulowani przez katolicką sektę , czarni im wodę z mózgu robią. Z tymi wąsami to ściema, dogmat KK, który wsickają wiernym.Wąsy nie mają żadnego czucia, to tylko ozdoba, nie wierz w te kłamstwa kościola katolickiego ! Tnij, tylko nikomu nie mów bo jak ksiądz się dowie i wpadnie do Ciebie ...to zażąda kasy (jak to oni-czarna stonka) Precz z KK i z wąsami !

Gość lewwa
pęsetko przy pyszczku rach ciach i po sprawie.Kotkowi nic nie będzie.

Gość a tak a propos
BOZE czy TY masz dobrzre w glowie?? chcesz okaleczyc kota???? zapytaj sie wetrynarza co Ci powie, kot to nie zabawka zeby dobrze wygladal jak kanapa czy pluszak , ludziom, ktorzy biora zwierzeta powinno sie robic testy czy sie nadaja na opiekunow , jestem w szoku chyba, ze to prowokacja

od razu mu jaja ogol zebyś później przy jedzeniu kłaków nie wyciągała z paszczy;)

Gość kocikowa-wąsikowa
no to jak w koncu?

Gość xzxzxz
wąsy kota to wibrysy- wąsy czuciowe , jak nie będzie ich miał , to np. nie znajdzie kawałka mięsa jak mu spadnie na coś o tym samym kolorze , koty nie widzą kolorów. ps. mam 11 lat i ja to wiem a ty jesteś dziwna

Gość gruiiiiiiiii
moja lekko mówiąc głupia ciotka obcięła kotowi wąsy i on chyba przez to stracił poczucie równowagi i często się przewraca ,albo chodzi jak pijany

Gość kocikowa-wąsikowa
pensetą nie będę ale nożyczkami to zrobię. pensetą by go bolało

Gość lewwa
no jak, no normalnie, mowiłam Ci, bierz tnij,resztę pęsetką, jajeczka maszynką, i po sprawie, pry okazji możesz zrobić tez ładną fryzurkę mu koło uszu :) i nie słuchaj tych nawiedzonych moherowych idiotów,to durne katole, z wypranymi mózgami, ciemnota i ciemnogrod, oni są zacofani, zupełnie nie znaja się na modzie ani dzisiejszych trendach.Ciemne toto, jak w średniowieczu, dziecka w macicy zabić nie pozwolą,(pardą-płodu) ,bo myślą że to człowiek(haha), dziecka urodzonego bić nie dadzą ani topić bo wbrew dogmatom, kotu wąsów obciąć nie dadzą bo wymyślili że ma tam czucie...Co za ciemność.:o W Holandii wycinanie wasików jest na koszt NFZ :D W UK też.Wszystkie cywilizowane kraje wycinają, bądz i Ty europejką-tnij :) Nie oglądaj się na Watykan