Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawaliłam bo jestem głupia!

Chciałabym go poprosić by przyjechał i mnie przytulił ale nie mogę tego zrobić

Polecane posty

Gość jigjdifjdf
popycham takie dramaty sa szalenie ciekawe

uwaga, achtung, wnimanie! ­ iksowy ogłosił, że założył ten topik jako ONA i gada sam ze sobą. ­ podobno po to, żeby mnie sprowokować. ­ cudownie. jestem kobietą, dla której warto gadać samemu ze sobą i robić z siebie idiotę. ale mi ego podniosłeś, nonono :classic_cool:

Żaba na odwyku. Tyle złości. Skąd? W sercu lód. W gardle schowane łzy. Nie zapłaczesz. Jesteś zbyt silna. Ja też jestem. Obie potężne, niezwyciężone. Ja dziś pobita. Ty się nadal męczysz.

Żelek,nie wiem co ćpałaś,ale zrób wszystkim radość i odstaw to! A na chwilę obecną zamknij się z łaski swojej! x x Autorko,NAPISZ do niego!Jak najszybciej!

pozwolę sobie zacytować z sąsiedniego topiku: ­ " 22:14 [zgłoś do usunięcia] xXxXxXxTtTtTt Żeluś,najbardziej to Ty się ośmieszyłaś,jak się dałaś podpuścić pomarańczy i myśląc że to I. pognałaś z wywieszonym ozorem do tamtego wątku - a tu doopa Rewelacyjnie poznajesz mój styl,nie ma co.Żelek,Żelek... Brak mi słów na Ciebie..." ­ więc tak właściwie po co siedziesz na tym wątku, skoro ciebie nie dotyczy? ­ po co się ZNOWU tłumaczysz? :D

To już skończone. Muszę dać mu odejść. Nie zasługuję na niego. Nie jest mi pisany. Nie będę się wykłócać z gwiazdami. Tam nie ma dla nas miejsca.

żaba na odwyku nie, nie, nie! to nie była dobra decyzja. jesteście sobie przeznaczeni! wyczytałam to w fusach od kawy! chyba Ci się za bardzo nudzi:o

Wątek jest prawdziwy. Wszystko jest prawdziwe. Kłócicie się jak dzieci. Ale to wam pomaga. Cieszę się.

Gość dobra rada zawsze w cenie
Napisz albo zadzwon do niego glupia!!!!!

robota żelka? :D ­ przecież sam iksowy zasugerowałaś, ze ja "nabrałam" się na ten topik :D ­ i że to twoje dzieło, a ja nie rozpoznałam twojego stylu. ­ odłóż te leki, powiadam ci.

Nie mogę mu tego zrobić. On musi odejść. Musi mieć czas. Musi podleczyć się. Wyrzucić z serca zawód, jaki mu zrobiłam. Przypominanie to rozdrapie. Wolę być tchórzem.

ZasugerowałAŚ?Latasz za mną po wątkach jakbyś się zabujała i teraz dajesz końcówkę "-aś"?Może ty faktycznie panny wolisz i dlatego tak na siłę starasz się mnie przerobić?A poszła w...!

Żaba na odwyku. xXxXxXxTtTtTt. Okazujecie sobie wrogość. Niepotrzebnie. Tutaj nikt nie ocenia. Porozmawiajcie. Ja już nie mam szansy. Wy możecie wszystko naprawić. Jeszcze nie jest za późno. Odsłońcie uczucia. Póki wam obojgu jeszcze zależy.

A ja myślę,że ten wątek to jednak prowokacja Żelka.Jeśli jest inaczej,to niech autorka zadzwoni do swojego lubego,ale od razu! Ale nie zadzwoni,prawda Żabciu? ;)

Gość padam leże i kwicze
hahahaahhahhaa :D

Gość olalalala27
Ty faktycznie jesteś jakaś nie tegez :D Marna prowokacja....

taaaaak, oczywiście, ja to wszystko wymyśliłam :D:D:D ­ pisałam jako ivo7ver i 10 innych nicków, omówiłam się z tobą, następnie walnęłam focha i teraz się z ciebie nabijam! :D ­ wydało się! :D

Gość chrupki chrupki
tylko czyja prowokacja bo ja nie lapie :-O

Gość chrupki chrupki
no niech sie ktos przyzna bo nie zasne z wrazenia :-O

Witam dzisiaj ponownie. Chyba narobiłam zamieszania. To nie był temat-prowokacja. Dawno nie zaglądałam na to forum. Wczoraj miałam powód. Nie wiem o co chodzi z tą kłótnią dwóch osób. Oskarżacie siebie nawzajem. Tymczasem pisałam to ja, czyli żadne z was. Wyrzuciłam to z siebie i jest mi lepiej. Wczoraj do niego nie napisałam. Dziś już jestem silniejsza. I też nie napiszę. Nie zadzwonię. A wy dajcie już spokój.

Gość chrupki chrupki
dawac dawac dzisiaj popcorn :classic_cool: