Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawaliłam bo jestem głupia!

Chciałabym go poprosić by przyjechał i mnie przytulił ale nie mogę tego zrobić

Polecane posty

Więc piszę. I tak tego nie przeczyta. Zareagowałam zbyt ostro. Zbyt gwałtownie. Teraz to już nieważne. To była dobra decyzja. Ale nie chciałam go nigdy zranić. Już mi go brakuje.

Gość YOUDITHA
wmawiaj sobie dalej... klamstwo powtarzane tysiace razy staje sie prawdą aczkolwiek tylko w odniesieniu do niewielkiego wycinka populacji :classic_cool:

Gość lili007
Ale o co właściwie chodzi?

Gość Kolejna gorącokrwista!
Co żeś kobieto zrobiła,że tak zawodzisz?Pewnie o faceta chodzi,ale co się stało?Wyżal się,posłucham,doradzę ;)

Gość lili007
Dzięki Żaba :) Miłego wieczoru życzę :)

Wyżaliłam się i już mi lepiej. Nie ma co opowiadać. Ale dzięki.

Masz rację, dobra duszo. Coś w tym jest. Ale i tak.

Nawaliłam,bo jestem głupia: jak już nam narobiłaś apetytu,to opowiedz!Zobacz,koleżanka Żelek zwabiona zapachem świeżej krwi... wróć,to znaczy troską o cierpiących :P przyleciała tutaj jak na miotle... cholera,co mnie dziś wzięło! Przyleciała jak na skrzydłach,a jak poczuje się zawiedziona,to znowu wyładuje frustrację gdzie indziej :P Opowiadaj!

Dziękuję. Nie przypuszczałam że ktoś odpisze. Nie chcę się zwierzać. To i tak bez sensu. Nawaliliśmy oboje. Szkoda słów. Historia prosta. Rozwiązanie proste. Tylko trochę żal.

Opowiadaj!Na pewno chciałaś zachować dyskrecję przy zakładaniu tego wątku :P Pisz!

Gość popycham posty
pyk

Gość hjfdghd
Napisz o co kaman?? coś doradzimy

Gość klikaczekpfj
nie nadaje sie do zycia a prostota to glupia wiedza ze ty mnie nie uratujesz przeznaczenie jest straszne milosc jest zaborcza polog to smierc bogowie dali nam nas nie nadajacych sie do walki z zyciem nie nadaje sie do zycia przeznaczenie bogow to bog to smierc oklamie was nie jestesmy bogami i nienawidzimy sie bo istniejemy przeznaczeni sobie z wyboru musze umrzec by dac zycie nam nie jestes smiercia bo mnie kochasz ja nie chce twojej smierci dlatego jestem smiercia nie jestes jednak zyciem i dlatego jestem i dlatego boje sie siebie bys nie stala sie smiercia bys wiedziala ze twoje zycie bylo warte smierci mojej ze twoje zycie jest warte moich staran nie jestes moja smiercia wybralem ciebie dlatego wiem ze ty przezyjesz i wygramy z wyborem przeznaczenia sie sobie przez bycie soba pomimo wszystko jestes przeznaczeniem ja wyborem przeznaczeniem ty wyborem l elohi elohi l jahad hamejuhadejnu veohaveto et laahov et lelohilelohi 👄 a h a r o n n o r a h a 👄 HAJ

Gość jokbdfokj
Jesteś ze wschodniej czy zachodniej Polski?? bo są różne obyczaje w różnych miejscach;)

Było tak jak pisze klikaczekpfj. Mniej więcej. To bez znaczenia. On będzie szczęśliwszy beze mnie.

Gość Ej panna,nie pękaj!
To ktoś z tego forum?Powiedz,może uda się to poskładać ;) Poprzemy Cię ;)

Gość OnaŁadna
Żaba na odwyku, masz chłopaka?

Gość OnaŁadna
Żaba, pytam, bo zastanawiam się, czy ktoś tak wredny jak ty zaznał kiedykolwiek miłosci

Pisałam już. On tego nie przeczyta. Smutno mi. Ale tylko trochę. Niedługo mi przejdzie. Jeszcze nie jutro. Potem on zapomni. I będzie dobrze.

Pudło Żabciu; ale Cię ten wątek rozkręcił... Ike miała rację co do Ciebie,żałosna jesteś :O x Autorko,może nie zapomni...? Może powinnaś mu szczerze powiedzieć?Może on zrozumie...?

Gość OnaLadna
no opowiedz! ;)

Żałuję, że napisałam. Kolejna kłótnia przeze mnie. To forum to złe miejsce. Źli ludzie. Złe serca. Złamane. Zdeptane. Cierpicie tak bardzo. Ulga jest tylko na chwilę. Kółko się zamyka. Za moment cierpi ktoś inny. A ty już z uśmiechem. Myślisz, że wygrałeś. Nie myśl.

Żeluś,to zwykłe stwierdzenie faktu.I nie płaczę po kątach,za to Ty plujesz jadem.Co się stało,dowiedziałaś się że Twój były znalazł sobie laskę bardziej odpowiadającą jego przymiotom i ciska Tobą furia?