Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula1991

chlopak z czata !

Polecane posty

Gość Paula1991

Jakiś czas temu poznałam na czacie chłopaka... Weszłam tam z nudów ... No i nie wiem co mam robić ... wymieniliśmy się numerami gg później telefonu ale tylko ze sobą piszemy ... Naprawdę bardzo mnie fascynuje ... Jest bardzo miły, wydaje się bardzo podobny do mnie... Mówi, że bardzo chciałby się spotkać, jednak wie że niedawno rozstałam się z kimś i nie naciska ... Mówi, że poczeka aż będę gotowa na spotkanie... Jest kilka lat ode mnie starszy ... Wszystko wygląda super, ale ja mam jednak jakieś obawy ... Tyle różnych rzeczy teraz się słyszy o takich znajomościach ... Co wy o tym myślicie ???

Gość szmaragdowy motyl
tego samego dnia dalas nr telefonu? i troche szybko jak na jakies fascynacje i spotkania. jak bedziecie pisac duzo dluzej wtedy mozecie o czyms pomyslec. nie wiem jak mozesz po jednej rozmowie wnioskowac ze macie podobne mysli itp. uwazaj bo on moze Cie specjalnie podchodzic bo ma nieczyste zamiary.

Gość Paula1991
nie tego samego dnia ... najpierw tylko numer gadu ... po jakims czasie telefonu ... a rozmawiamy tak juz kilka tygodni ...

jest ryzyko jest zabawa ;D ja kilka razy zaryzykowalam raz nie wypał ,drugi raz tylko spotkanie trzeci raz bylismy razem ale krótko, a czwarty raz po roku zostałam zareczona ,tak wiecda sie, powodzenia