Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylvie990

Co zrobić żeby zaczęło mu zależeć?

Polecane posty

Hej, mam problem z facetem z którym się spotykam od roku. Poznaliśmy się na imprezie i w sumie od tego czasu zaczęliśmy się spotykać, co prawda nie za często mimo tego że nie mieszkamy daleko od siebie, ale to on nie może spotykać się częściej bo ma dużo pracy i dziecko (przynajmniej tak się ciągle tłumaczy), ale już się przyzwyczaiłam do tego że spotykamy się tylko wtedy gdy on ma czas. Zależy mi na nim bardzo, wiadomo też że zakochałam się w nim, myślałam że z jego strony jest tak samo, ale niestety myliłam się, bo pewnego dnia powiedział mi że mimo tego że spotykamy się już dość długo on nie potrafi się zaangażować i nic do mnie nie czuje poza pociągiem seksualnym i że ma wyrzuty sumienia że mnie wykorzystuje. Spotykamy się do dzisiejszego dnia mimo jego wyznania, chciałabym żeby zaczęło mu zależeć tak jak mi i żeby darzył mnie uczuciem a nie tylko pociągiem seksualnym, zastanawiałam się co mogę jeszcze zrobić, ale sama już nie wiem, a nie chcę go stracić. Proszę doradźcie mi co mam zrobić żeby coś się zmieniło.

Gość senza silvi
zebrac. widac jestes sklonna do tego

Gość ty szukasz bogatej frajerki
olac cieplym moczem

Gość bybybybybyb
nie rob z siebie szmaty,nie warto.

zostaje tobie tylko odsunąć się,zacisnać zęby i czekać na jego ruch,będzie chciał sexu?NIE daj ,dziś wieczór kolacji,filmu,przytulania,sexu nie ,zobacz reakcję

Ehh..już nie wiem co robić, wolałabym tego co mi powiedział nie usłyszeć, ale z drugiej strony chyba lepsze to niż myślenie że wszystko jest w porządku..