Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość August the 1st

czy dobrze zrobiłam?

Polecane posty

Gość August the 1st

Sama nie mogę trochę w to uwierzyć: Wczoraj na fb weszłam na profil mojej chrześnicy, której nie widziałam 6 lat. To córka mojej koleżanki z którą przestałam utrzymywać kiedyś kontakt. Jak widziałam się z nią 6 lat temu to powiedziałam jej, że może do mnie dzwonić czy pisać kiedy chce i kiedy bedzie potrzebowac pomocy. Pomagałam jej w matmie, ang itp. Pozniej wiem, ze sie gdzies przeprowadzily na drugi koniec Polski. Dzisiaj wychodzę ze sklepu i przede mna idzie dziewczyna z chłopakiem - pomyślałam sobie ze wlasnie tak pewnie wyglada bo ta dziewczyna miala takie wlosy i figure jak na wczorajszych zdjeciach. W pewnym momencie odwrocila sie i to byla ona! Sama w to nie wierze. Napisalam do niej teraz na fb, ale nie wiem czy dobrze zrobilam. Nie znam jej, nie wiem jaki jest jej stosunek do mnie i czy to takie nie naciagane. Jak myslicie? Ona ma 18 lat. Fakt, ze zbieg okolicznosci jest niesamowity ;)

Gość August the 1st
Czekam na tego maila zwrotnego i sama nie wiem dlaczego napisałam i dlaczego to się tak ułożyło.

Gość August the 1st
Niech ktoś ze mną pogada :) Może bez sensu, ze napisalam. Pewnie teraz ze swoją mamą na mnie gadają.

Gość August the 1st
No i nie odpisała:( Mogłam nie pisać...