Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominique223

jak zabezpieczyc internet, zeby inni nie podlaczali sie pod moja linie??POMOCY!!

Polecane posty

Dżentelmenel Antywirus na operę ani na widnowsy nie pomoże. Musisz co najwyżej sama sobie wyłączyć aktualizacje. Opera, widnows ani inne normalne programy nie ściągają gigabajtów i na pewno nie pożerają limitu w tydzień - W sieciach komórkowych jest taki patent, że za każde rozpoczęte 100 kb transferu oddzielnie przychodzącego i wychodzącego jest pobierana opłata, albo nawet rozpoczęty 1 Kb liczy się jako 100 kb. Dlatego transfer tak szybko znika. Operatorzy komórkowi oszukują. Strony się odświeżają, każde otwarcie strony, czy odnośnika, to wysłanie z komputera zapytania do serwera. Transfer idzie w 2 strony. Windows pożera na aktualizacjach setki megabajtów.

mogę ci autorko poradzić, żebyś sobie zamówiła Aero2 darmowe i do przeglądania stron,czy pisania na Kafeterii jego używała.

Gość zugys
Wiesz co, jak skorzystałam z oferty http://wifipartner.pl, kupiłam sobie modem wifi, zastrzegłam wszystko co było możliwe i jestem naprawdę zadowolony.