Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reslawka87

24 tc mogę wlożyć opuszek palca do macicy,czy to coś złego ?

Polecane posty

Gość reslawka87

Mam pewien problem, podczas samobadania wykryłam właśnie t.Jestem skazana na samą siebie w tej sytuacji, mieszkam w UK , a tutaj przez całą ciąże nie ma się ani razu badania szyjki macicy.Czy któraś z Was tak miała albo wie czy to nic groźnego ???

Gość ales ty idiotka!!!
masz ochote urodzić wcześnij kretynko widze !!!!!!! chcesz żeby odszedł Ci czop śluzowy i pękł pęcherz płodowy ??? czy ty w ogole wiesz co robisz i piszesz!!!!!!! Boże takie to powinny byc sterylizowane zamiast się rozmnażać ! Jak cie dupa świerzbi z ciekawości to się idzie do polskiego ginekologa prywatnie !

co Ty za głupoty wygadujesz autorko ! Jestes w UK, masz podejrzenie o zagrozeniu ciazy to idziesz do lekarza normalnie !!

Gość reslawka87
Zrobiłam to raz delikatnie i sterylnie .Poza tym polecił mi to mój polski lekarz , co jakiś czas sprawdzić stan macicy.Tutaj od razu wjeżdżają na człowieka. Nie sposób jest co 2 tygodnie chodzić prywatnie do lekarza moja droga.

Gość reslawka87
Lekarz przez tel powiedzia,że to normalny objaw, nie jest to rozwarcie , w tym tygodniu lub u wieloródek może to się pojawiać, ale ja chciałam się po prostu upewnić czy ktoś tak miał. To nie jest żadne rozwarcie,że palce mi wchodzi , po prostu delikatnie mogę opuszkiem wyczuć leciutką dziurkę.

Gość odradzam takie akcje
Co za idiotyczny pomysł. Włożysz i co? Dowiesz się czegoś? Niczego, bo się nie znasz. W ogóle przezytaj sobie swój temat i sama sobie odpowiedz.

Gość nikt ci nie każe do ginekologa
co 2 tygodnie chodzić a jak nic sie nie dzieje to po chuja prowokować i wsadzać tam paluch !! Na twoje durne upewnienia nikt ci nie odpowie bo sa tutaj normalne kobiety

Gość jatujestemmadra
autorko to co ty masz to pikuś ja to sobie wsadzałam do tej dziurki 3 paluszki i gilgotałam płód, raz nawet mi pionę przybił !

Gość autorko nie baw sie w takie
rzeczy. Mi 3 tygodnie przed terminem lekarz wsadzil palec i powiedzial ze rozwarcie jest na 1 palce i na 90% nie urodze w ciagu tygodnia. Od tej wizyty zaczelo mi sie caly czas cos dziac, a tydzien pozniej juz mialam 1 dniowa coreczke na swiecie.