Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej hej!!

jak to możliwe?

Polecane posty

Gość hej hej!!

Jestem w 8 miesiacu ciąży. Przytylam już prawie 10kg. To dużo? A tak po za tym to mimo że mam tyle kg więcej to wogóle tego nie widać! Brzuszek jest malutki, ciągle mieszcze sie w ubrania sprzed ciąży. Niby to dobrze ale trochę mnie to irytuje.. Troszkę zazdroszczę kobieta które w ciąży mają piękne okrągłe brzuszki..:(

Gość hej hej!!
Wypowie sie ktos?

Gość myślę, że...
10kg to raczej tak w normie. Ja przez całą ciąże przytyłam 11kg. Fakt miałam zaokrąglony brzuszek. Ale myślę, że właściwie powinnaś się cieszyć, nie będziesz miala większych problemów po porodzie

Gość tez tak mialam
przytylam 14kg, we wrzesniu w bluzie nie bylo widac brzucha. ludzie sie dziwili ze na dniach mam rodzic. a dziecko 4kg sie urodzilo ;)) jedyna zaleta za 10 dni po porodzie waga jak z przed ciazy

Gość hej hej!!
No z jednej strony sie cieszę że tak sie to rozeszło. Jak tak będzie do końca to obejdzie sie bez rozstepow, męczących diet i wg. Ale z drugiej strony te okragle brzuszki tak pięknie sie prezentują..

Gość hej hej!!
No ja też jak ubiore luzniejsza bluzę to wogóle nie widać że mam Brzuszek... Jak kurtke mam to troszeczkę widać jak ktoś sie przyjrzy ale to tylko dlatego że jest praktycznie jak dopasowana (chodzę w tej samej co zeszłej zimy i na początku ciąży) luźno sie w nia mieszczę i nie było potrzeby aby kupić większą.