Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdgidfj

Dowód na mord w Smoleńsku!!!

Polecane posty

Gość jdgidfj

"zona BOR-owca spod Smolenska 10.kwietnia 2010 r. TUsk154 utworzona przez użytkownika ... w dniu 4 września 2011 o 22:46 Witaj . Mam do Ciebie prosbę , abyś wszystkim watpiacym w katastrofę smoleńską opowiedział historie BOROwca Marka Uleryka. Zaczne od poczatku . Po katastrofie w Smoleńsku on zadzwonil do swojej zony , z która byl po rozwodzie, ale maja dziecko i ,powiedział ,że jest katastrofa, wyladowaliśmy , przezylismy ale cos mi sie stalo w nogę, czekamy na pomoc , pogotowie. Tylko tyle powiedzial , bo telefon sie wyłaczył. Jego zona nie otrzymala odbierając zwloki jego telefonu. To opowiedziala moja kuzynka Milena, PiS z krwi i kosci , jedna z normalnych w tej mojej POpapranej rodzinie. Milena chodziła kiedyś z Ulerykiem, ale im sie nie ulożyło , kontakt ze sobą i jego rodzina utrzymywali . Milena pracuje jako nauczyciel w Szpitalu w Bydgoszczy na , uczy chore dzieci. m Potem Uleryk przeniósł sie do Warszawy , ochraniał Panią sp.Marie Kaczyńską.W ubiegłym tygodniu do jej szpitala przyszedł ojciec Uleryka i opowiedzial jak wygladał Jego sy n , kiedy żona odbierała go z Rosji. Otóż na policzku miał duży plaster , a pod nim widać było dziurę zaklejoną jakąś masą , po przeciwnej stronie policzka na szyi tak samo dziura czymś wypełniona i zaklejona plastrem. To na pewno były dziury od strzału. Milena prosila abym to wszystkim opowiadała i podawała, gdzie tylko sie da. Proszę Cię opowiedz tą historie wsród swoich. Pozdrawiam"

I dobrze ze go odstrzelili.Jak slusze o PiSuarach to dostaje maniakalnej pomrocznosci jasnej i popieram Brevika.Dosc smolenska,wyglupow rodzin pajacow ktorzy polecieli na wode i balange.Zebrali kase ktora im sie nie nalezy a jeszcze szczekaja.

Gość punksnot dead
tak to się kończy gdy do ruskich się leci by sobie operację plastyczną zrobić

Gość ja słyszałem że to niby
tsunami w Tajlandii to nie było tsunami tylko to był trotyl. koleżanka żony koleżanki tak powiedziała stróżowi w sklepie miesnym w którym zakupy robi sąsiadka sąsiadki tej żony.

Gość hjknnnnnnn
:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D

Gość tupiesz nóżką w kazdy weekend
Idź z tym do radia. Bo telewizja to juz jedna wielka korupcja.

eee tam radio,oni nie znaja piesni smolenskich o korpusach w foliach,dziurach zapchanych slilkonem.Radio ma byc wesole a nie pier..lic o nieboszczykach.Szczegolnie ze to nie amerykanskie swieto.Niech jeszcze zabiora z Wawelu wraki tych co tam nie naleza.Ktorzy nic nie zrobili dla PL.Niech na Wawelu spoczywaz Dzok.Krakowski psi symbol milosci

niech ktoś to nagłośni i niech się tłumaczą, zobaczymy co wyniknie. ogólnie takim tam historim niewyjaśnionym nie wierzę

Gość lndcvj.b..
kochanka franka- wspolczuje debilizmu i bezuzytecznej masy jaka nosisz we lbie nazywanej mozgiem, w sumie tobie nie potrzebny bo i tak nie dziala

Gość tastas
kochanka platfusa- syry ci jebia

Gość rasalgul
Smoleńsk (2016) dostępny już do pobrania oraz online Młoda dziennikarka na własną rękę prowadzi dochodzenie w sprawie katastrofy smoleńskiej. >>>http://d8x.pl/r/DfYsmolensk-2016

Gość rasalgul
Smoleńsk (2016) Młoda dziennikarka na własną rękę prowadzi dochodzenie w sprawie katastrofy smoleńskiej. dostępny już do pobrania oraz online >>>http://d8x.pl/r/DfYsmolensk-2016