Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssddddddd

Podajcie mi tytuły fajnych piosenek dla dzieci...

Polecane posty

Gość sssddddddd

Chcę synkowi jakieś piosenki puszczać na np. you tube, ale jak tam wpiszę hasło: wesołe piosenki dla dzieci to wyskakują tylko kaczuchy i cztery słonie. A nie znam żadnych tytułów. Co puszczacie i śpiewacie swoim maluchom? Będę wdzięczna :)

Moja sześcioletnia córka najbardziej lubi puszczać sobie metallice, stare dobre małżeństwo bądź arie operowe :D Więc sama z dziecięcych duzo nie znam... ale czasami córka lubi włączyć sobie videoclipy z bebe lily i z jakimś króliczkiem tutu czy jakoś tak :D

Gość wpisz sobie
fasolki, domisie albo piosenki dla dzieci

Gość dgs
człowiek widmo pusc

U nas bebe lilly rzadzi ,nawet teraz gwiazda tancuje sobie ;)do tego jedzie pociag z daleka,wlazl kotek na plotek( wersja mojego dziecka wlazl kotek na kotek :D ),orze rolnik pole,mydlo,i piosenki z akademi pana kleksa :)

Gość mukik
Moje ostatnio uwielbiają piosenkę gruszka chce być chuda jak pietruszka, ale nie wiem jaki jest jej tytuł dokładny oraz "cukierki".

własnie mi się przypomniało, że gdzieś w piwnicy mam 5 płyt mini mini... tam były fajne piosenki! Fasolki, majka jeżowska... pamiętam, ze hitem była u nas swego czasy zmora z telewizora, fantazja i bursztynek :D

Gość rodzynki w czekoladzie
dzielna mysz dr mause śmiech uleczy cię kundel bury ogórek zielony ma garniturek mucha w mucholocie olimiada w jarzynowie gruszka pasta, kubek, zimna woda.. cukierki, cukierki spacer to przygoda zdrowa jadą misie krasnoludki dziadek lulka farmę miał jedzie pociąg witaminki mydło lubi zabawę zostan moją przyjaciółką pan tik tak kulfon co z ciebie wyrosnie krakowiaczek jeden ta dorotka ta malusia stokrotka

a nie... złych piratów włączyłam - moment - to nie ta wersja :( za moment wkleje prawidłową

Gość sssddddddd
Kuuurdę, dziewczyny dziękuję jak nie wiem co :D:D

Gość sssddddddd
matimili - hehe fajne masz dzieci :D

Gość sssddddddd
Aa i dziewczyny, jak już jesteście takie pomocne to miałabym pytanie dotyczące mleka MM. Synek zaraz kończy 6 miesięcy i będziemy przechodzić na mleko następne Hipp BioCombiotik 2. I wiadomo, że nie utrafię tak, aby akurat w dniu ukończenia tych 6 miesięcy przejść na dwójkę i tak się zastanawiam co będzie lepsze: ciągnąć na początkowym dłużej niż te 6 miesięcy, aż mi się puszka skończy, czy szybciej zacząć podawać dwójkę. Mam nadzieję, że zrozumiałyście o co mi chodzi :)

sssddddddd :kilka dni w ta czy w ta nie zrobi wielkiej roznicy.Nie ma sensu wywalac i marnowac mleko.skoncz puche i na spokojnie przejdz na 2 :)

Gość gość
Jesli szukasz takich dzieciowych piosenek dla dzieci na poziomie to polecam Muzalinki Na pewno się spodobają synkowi www.muzalinki.pl/plyty

Gość gość
baby lili,gumi mis(gummy bear) i smerfy;)

Gość gość
Dla mnie piosenki z lulka to disco polo dla dzieci Tandeta

Gość kitanka
a jakieś linki do tych fajnych piosenek dla dzieci?

Gość gość
Centrum uśmiechu - A dlaczego gruszka i Olimpiada w Jarzynowie wystarczy wrzucić w wyszukiwarkę

Gość mitkala
a moje dziecko od dwóch dni ma muzalinki i ja zwariuję bo ciągle każe sobie to puszczac, piosenki rzeczywiscie sa fajne, i to polecam

Gość gość
wpisz na youtube baby tv piosenki albo samo baby tv i wyskoczy cała lista super utworków

Gość gość
człowiek z liściem na głowie puść Wstyd tak ogłupiać dziecko kaczuchami :O