Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 90kasia90

Spać z mężczyzną bez sexu

Polecane posty

Gość 90kasia90
Ok,ale iść z facetem do łóżka a uprawiać z nim sex to dwie inne sprawy.Moim zdaniem można normalnie zasnąc bez sexu przy swoim facecie. Zgadzam się z tym że na samym sexie nic trwałego nie można zbudować dlatego lepiej się z tym nie spieszyć

Gość myszka zielona
nie wiem po co to całe rozkminianie nie chcesz sie z facetem jeszcze kochać to po prostu nie chodz do niego do domu na noc nie wiem po co fundowac sobie i jemu taki problem a ty jakoś dziwnie masz, iść chcesz .. do niego na noc, spać z nim w jednym łóżku i analizujesz czy bedzie sie do ciebie dobierał czy nie i na tej podstawie chcesz mu ocene wystawić może on po tych kilku miesiącach uważa, że przyszedł czas już na seks i dlatego ci zaproponował spotkanie u niego na noc twoją zgode odbierze jako zgode również na seks, ty pójdziesz z nastawieniem na nie i wyjdzie krzywa sytuacja nie chcesz sie kochać , nie chodz do niego na noc ... on zrozumie i bedzie wiedział, że jeszcze nie teraz

Gość szczera do bolu
"iść z facetem do łóżka a uprawiać z nim sex to dwie inne sprawy." ty naprawde wiocha jestes !!! jak ide z facetem do lozka to wiem po co ! a spac to moge z tata albo bratem !!!

Gość jejku jej
zgadzam się z zieloną myszką :| chociaż biorę też poprawkę na to że może jesteś baardzo młoda, że jeszcze w taki sposób (wg.mnie naiwny) kalkulujesz kwestie tego czy cię ktoś będzie szanował i o ciebie zabiegał. Jeżeli chcesz iśc na noc to mu powiedz jasno, że seksu NIET, bo może waszej rozmowy już nie pamięyać. Takie sprawdzanie kogoś jest niefair.