Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wystraszona18

Petting a ciąża

Polecane posty

Gość Wystraszona18

Witam. Wczoraj uprawiałam petting z chłopakiem- ale od początku. Pieściłam go chwilę ręką następnie od założył gumkę i zaczął mnie pieścić. Doszedł ale w gumce, z daleka ode mnie, i nie dotykał mnie ani ja siebie po ściągnięciu jej. Boję się tylko, o zakładanie jej. Mój chłopak jest praworęczny więc trzymał ją prawą ręką ( pieścił mnie również prawą). Boję się o płyn preejakularny. Czy jest możliwe, że był on na jego penisie na ok. 10 - 15 min przed wytryskiem? On mi mówi, że na pewno nie było i że nie dotknął penisa, bo to nie możliwe, bo trzymał gumkę a lewą ręką ją naciągał. Dodam, że to był ostatni dzień okresu. Proszę o racjonalne odpowiedzi bo niby wiem, że to nie możliwe ale jak człowiek się nakręci to nic do niego nie dociera..

Gość segedtfhr hetygerdge
ja pierdole jakie tępe idiotki chodzą po tym swiecie...... Brak słow 🖐️

Gość segedtfhr hetygerdge
myślisz dziewucho ze plemniki to terminatory ? Ze przeskakują sobie tak 15 min i czekają ? musi dojsc do wytrysku WEWNĄTRZ! i to jeszcze dodatkowo musisz mieć płodne dni . Dość małe szanse..ale być Może Tobie się uda w prezerwatywie,bez penetracji .Powodzenia,trzymam kciuki !!!! :O

Gość Wystraszona18
Nie ma to jak dojrzale potraktować pytania. DZIĘKUJĘ. ;/

Gość Wystraszona18
Nie chodzi mi o spermę ! tylko o płyn PREEJAKULACYJNY.

Gość lekarz44
Nie ma powodu do niepokoju...

Gość Wystraszona18
Jak skonczycie się nabijać to byłabym wdzięczna o odp. I jak przestaniecie się podszywać, bo to żalosne conajmniej.

Gość chyba w snach
jest ciaza :D gratuluje -mozesz wybrac imie dla dziecka :D

Gość pinacolada8439
Nie, nie zajdziesz w ciążę. I nie przejmuj się chamskimi komentarzami, bo oni chyba zapomnieli jak sami mieli naście lat. Chyba każda dziewczyna przeżywa co najmniej raz tzw. "schizę ciążową", bo uprawiałą seks, prezerwatywa nie pękła, ale co jeśli jakaś mikroskopijna kropelka się wydostała:) Nie martw się, z czasem przejdzie i będziesz się z tego śmiać. A za parę lat zobaczysz, jakie są problemy z zajściem:P

Gość gdzie on jest?
weź napisz lepiej do BRAVO tam pani ci ładnie opowie jak dochodzi do poczęcia!!! a tutaj się nie błaźnij!!!!!!!!!!

Gość AniiiaW23
na pewni nie jestes w ciazy , Twój chłopak musiał by skonczyc w srodku a do tego musiała bys miec dni płodne :) a jak mówisz ze to był ostatni dzien okresu to nic z tego :) wiec mozesz spac spokojnie -wiem z własnego doswiadczenia :P