Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KingaStefankaFanka

Co byście zrobiły w takiej sytuacji? U znajomych...

Polecane posty

Byłam z dzieckiem moim 2-letnim u koleżanki z którą studiuję tzn ona mnie zaprosiła i wiedziała że przyjdę z dzieckiem. Było ok, koleżanka bezdzietna więc zabrałam zabawki, soczek dla dziecka, suche ciastka...ale koleżanka oczywiście musiała wyciągnąć swoje słodycze :o czekoladki, ciastka w czekoladzie itd i zaczęła nimi paść moje dziecko u siebie na kolanach, czyli poza moim zasiegiem. Dzieciak sie oczywiście upaprał i pobrudził kanapę, zwracałam uwagę że tak będzie ale koleżanka że to nic nie szkodzi :o a kiedy juz odchodziłam stwierdziła że strasznie mocno jest upaprane i nie wie czym ona to teraz wyczyści :o No i teraz nie wiem, czy waszym zdaniem w takiej sytuacji powinnam proponować że zapłacę za czyszczenie tej kanapy czy nie? Bo tak szczerze nie poczuwam sie do winy ani trochę.

Gość rgtrtr
jasne, że nie :) w końcu ostrzegałaś :P

Gość * Pomorzanka *
na twoim miejscu zaprosiłabym wszystkich do siebie na ostrą orgietkę

Gość najlepsza rada
musisz jej kupić nową kanapę, albo nawet dwie

Sama nie wiem, myślę że wypada wieczorem zadzwonić i zapytać co z tą kanapą. Bo jednak wiedziałam jak to sie skończy i mogłam bardziej energicznie protestować :p A nowej na pewno jej nie kupię

Gość veressa
szkoda, że się bękart nie zesrał na kanapę

'nie szkodzi' jest niestety bardzo grzecznościowe i zawsze trzeba brac na to poprawkę - jak sobie znajomi kupili nowe kanapy to sadzałam dzieci przy stole na czas jedzenia, nie kazdy ma wyobraźnie jak się dzieci potrafią ubabrać;)