Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doktor Drejfus

jest tu kto? reaktywacja

Polecane posty

ja śpię chwilowo w 3 osoby na 1 osobowym łóżku :D a i jeszcze jest czas na bzyku bzyku :D pod warunkiem że dzieciątko się nie obudzi z płaczem że jest w swoim łóżeczku bo zwykle do nas chce i się ciśniemy

A, to mam podobnie. Z tym, że łoże nominalnie dwuosobowe... Ale trzeszczy jak cholera, badziew z Ikei

znam ten ból :/ nasze też się trzaska jak cholera... Jak sie zdenerwuję to zostanie sam materac a ramę na śmietnik pójdzie

Kiszone ogórki to zuooo Ale wczoraj dostałem pyszną ogórkową :D

Ja rzadko pijam ... mniej niż pól litra piwa na dobę :P

kuźwa, to gdzie wy ziomujecie? u mnie, mam wrażenie, słońce już zaszło... ewentualnie zostało zeżarte przez wilka Fenrira i zaczyna się Ragnarok :o

Przypomniałem sobie, co robiłem w czasie ostatniego roku studiów w Muszynie, i prawie się zarumieniłem :classic_cool:

Eeee :P WuZetka, ale to było, niech pomyślę... w ubiegłym stuleciu, jakieś 19 lat temu :P

Nie pisałem, że nie pamiętam. Tylko, że to były zupełnie inne czasy niż dziś. Nie mieliśmy internetu, laptopów, telefonów komórkowych, dopalaczy, a nawet trawka należała do rzadkości :D więc... moje studenckie wygłupy już chyba nikogo poza mną samym nie zaszokują.