Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olivia30

rude włoski u niemowlaczka czy się zmienią

Polecane posty

Gość Olivia30

Witam. Mój synek ma 2,5 miesiąca i rude włoski. Zastanawiam się czy mu się zmienią czy już takie zostaną. My z mężem mamy ciemne włosy. Czy u kogoś się zmieniły i w jakim wieku to nastąpiło? Będę wdzięczna za odpowiedzi. Pozdrawiam

Gość no wiesz...
moja córa miała kruczoczarne, teraz ma ciemny blond jak ja. Syn miał jasny blond, teraz ma ciemny blond jak ja

Gość moimmoimzdanieeemmMoim zdanie
bedziesz miala rudzielca :)

Gość zigggzaccc
do nowiesz: jak córka miała kruczoczarne po porodzie to w pozniejszym czasie takie będzie mieć.ile ma latek???

Gość zigggzaccc
oliwia jak się urodził to jakie miał???/

Gość moimmoimzdanieeemmMoim zdanie
nie, no, nie wiem :)

Gość dssssd
w lato zrobia się blond a potem będą ciemniec.A ktoś z bliskiej rodziny tzn jakas babcia dziadek czy wujek ma rude?

Gość bachor to nie cud
rude bachory sa okropne :O:O

Gość Beatuska....
moja mała jak sie urodziła miała czarne a teraz w wieku 2 lat ma ciemny blond wiec się napewno zmienią

Gość tgyhujik
Ja jak się urodziłam to miałam czarne, jako kilkulatka blond, a później ściemniały i do tej pory mam brązowe. Mogą się zmienić. ;)

Gość Izabelka......... ...
a rude włosy to cos zlego? Ja na początku miałam rude włosy teraz mam blond

Gość Zmienią się
ale na bank nie będzie to brunet :) Pozatym żaden dziadek ani babcia nie musieli mieć rudych włosów żeby dziecko takie miało.

Nie uważam żeby rude włoski były czymś złym tylko obawiam się o jego przyszłość. Izabelka a w jakim wieku Tobie się zmieniły?

Gość mamadawidka
witam, mój syn też urodził się z dłuższymi włosami jasnymi z rudymi końcówkami, miał takie miedziane włosy do około 6 m-cy teraz ma 3 lata jest blądynkiem

Gość kot bez butów boso chodzi
kobito, wrzuć na luz koloru włosów takiego, jak ma teraz na pewno mieć nie będzie, a jaki odcień czupryny mu zostanie - cóż, czekać Ci zostaje ja urodziłam się jako kruczoczarna brunetka włosy czarne mi się wytarły, nowe pojawiły się w kolorze bardzo jasnego platynowego blondu i do 3-4 roku życia miałam mocno poskręcane białe loki a już w podstawówce moje włosy pozostały w chłodnym odcieniu ciemniejszego złotego blondu i idealnie proste i takie mam do dzisiaj

Gość dla mnie cesarka to tez
ja jako noworodek bylam ruda, dzis jesatem blondynka. i zaluje, wolalabym by ruda ;-) zmienily mi sie przed ukonczeniem roku

Gość rude w 99,9% zmieniaja
się w czerwone

Gość zastanawiam się poważnie
no to prawda, różnie to bywa. Moja mam ma czarne włosy, mój tata ma czarne włosy... Ja mam rude i mój brat ma rude.. Dlaczego ? Hmm.... podobno dlatego, że mój tata miał brązowy kolor oczu a mama niebieski i stąd takie pomieszanie. My się urodziliśmy z rudymi i rude mamy do dzisiaj. I powiem Ci jedno, jest przejebane...... pamiętam jak dzieci nie chciał ze mną rozmawiać w podstawówce, bo miałam rude włosy, a kochane mamusie im wytłumaczyły, że rude to fałszywe i tak zostałam okrzyknięta fałszywą do gimnazjum, aż przefarbowałam włosy i stałam się najfajnieszą dziewczyną w klasie.... porażka, nie chciałabym żeby moje dzieci musiały przez to przechodzić, bo to co dzieci mówią to jest okropne... ja byłam nie lubiana i omijana całą podstawówkę, tylko przez rude włosy. Mój brat tak samo... a dzisiaj wszyscy Ci ludzie proszą, żeby wejść do Nas na imprezę... masakra....

Gość lallalalabobobob
moj kuzyn urodzil sie z wlosami ktore podchodzily pod rude. z biegiem czasu zmienily sie. teraz ma 9 lat i jest szatynem:) ale nie zycze rudego chlopca...latwiej z rudymi wlosami maja dziewczynki. chlopcy sa bardziej wysmiewani przez rowiesnikow.