Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olivia30

rude włoski u niemowlaczka czy się zmienią

Polecane posty

Witam. Mój 2,5 miesięczny synek ma rude włoski co mnie trochę niepokoi bo my z mężem mamy ciemne. Zastanawiam się czy mu się zmienią czy takie już zostaną. Czy ktoś był w podobnej sytuacji? W jakim wieku mogą się zmienić? Będę wdzięczna za odpowiedzi. Pozdrawiam.

Gość olk
Powiem ci że mój urodził sie z czarnymi włosami i duzo miał i nadal ma ,nawet teraz spojrzałam zdjęcia na ścianie to ciemno brązowe włosy ,z czasem włosy zaczęły jaśnieć i w świetle i na fotkach mieniły się na rudo ,teraz ma ponad 2 lata ma jasne włoski już nie ma tej rudej poświaty .

Gość olk
a ja mam naturalne czarne włosy jak bym miała farbowane mój mąż brązowe ,a dzieciaki jasne ,moja mama jest bardzo jasną blondynką ,a ojciec choć juz starszy gość do tej pory kruczo -czarny ,widać w babcie mi sie dzieci wrodziły bo obaj mają juz teraz jasne włosy ,ten starszy ma jakby srebrne ,taki odcień

Gość stale_ciekawska
Olivio - nie masz się co martwić na zapas, dziecku włoski się zmienią z czasem. Niejedno rodzio się łyse, a potem ma bujną czuprynę. Głowa do góry, będzie dobrze.

Gość a moje jako niemowlak
było rude i takie pozostało. Jest sliczny.

Gość 090-0
kurde niepokoi cie że dziecko ma rude włosy???? pusta lala, normalna matka niepokoiła by się jakby miała chore dziecko a nie rude.

Gość Moja znajoma urodziła
małą z rudą czuprynką teraz ma 4 lata i dalej rudawe tylko pociemniały. Ona blondynka a ojciec czarny.

Gość Marcyska89
Rude jest piękne, i jakie wyjątkowe;)

Gość kasztanka ;)
ja mam kasztanowe, moj ma czarne, pierwsze dziecko urodzilo sie czarne, a teraz ma 3 lata i kasztanowe jak ja, drugie ma roczek i zostalo czarne tak jak sie urodzilo, chociaz niektorzy twierdza ze mu jasnieja. wlosy sie zmieniaja tak do 2 lat, przynajmniej tak bylo u nas. a dziedziczy sie do kilku pokolen wstecz, zreszta sama wiesz czy dziecko jest meza czy nie ;)

Gość ghgjfjfg
a listonosz jakie ma?

Gość kasztanka ;)
oj tam oj tam :D