Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalena8700

spóżnia mi się okres 6 dni

Polecane posty

Gość magdalena8700

Witam.spóźnia mi sie okres 6 dni robiłam test w dniu sopodziewanej i wyszedł negatywnie,bolały mnie piersi jak zawsze przed ale teraz juz duzo mniej.Stramy się z mężem o dziecko dodam że biorę Clistilbegyt znaczy się dopiero pierwszą dawkę bo raz od wizyty miałam okres.CZy mogę być w ciąży błAGAM pomóżcie?

Gość magdalena8700
ja juz nie wiem co robić podobno po tych tabletkach może spóźniać sie okres i można mieć objawy identyczne jak na ciążę...test powtórzyłam po 48 godzinach i też nic nie wiem pójśc do lekarza czy co ale i tak wczesnej ciązy nie wykryje jak by co ,tak bardzo nam zależy a nie wiemy co robić :( zagubiłam się,co mam robić?jak o tym mysleć?

Gość magdalena8700
No własnie tu jest ten problem że nie wiem,w ogóle u mnie cięzko zawsze było obliczyc kiedy mam dni płodne bo dopiero od jakiegoś czasu miałam miesiączki mniej więcej równo (3 dni w tą czy w tą)ale obserwowałam śluz i myśle że zawsze w te dni się staraliśmy bo tak też wychodziło z moich obliczeń.NIE WIEM co myślec od paru dni wstaje w nocy nie raz do wc i wieczorami strasznie mi nie dobrze tak ciężko na żoładku ale nie wiem bo przeciez może to być też wynik przemęczenia,przeziębienia.Myzle ze w poniedziałej pójde na bete jeśli nie dostane jeszcze okresu tak jak radziłaś bo skoro testy nie wykazują to może akurat trzeba życ nadzieją choc mówią żeby nie mysleć to samo wyjdzie ale ja nie potrafię :(

Clo bierze sie pod kontrola lekarza!!!! Bo moga powstawac torbiele..... ja zawsze mialam monitiring cyklu przy clo i mowil kiedy mamy sie z mezem kocha.c.....

Gość magdalena8700
no widzicie a mi pani doktor tylko przepisała i kazała brać zadnego monitoringu nie było ...masakra teraz to dopiero sie boje

Gość KatarzynaWolny
Ja ostatni mialam 10 grudnia i juz myslalam ze zaliczylam wpadke i bogu dzieki dostalam okres 1 lutego :D