Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JA WAM WYZNAM PRAWDE DZIS ZE

6 LETNI SYN CHCIAŁ ZEBYM POMALOWALA MU PAZNOKCIE!!!

Polecane posty

NIE WIEM CZY SIE MARTWIC ROBILAM SOBIE MANICURE, I SPYTALM GO TAK DLA ZARTOW CZY MU POMALOWAC A ON ODPOWIEDZIAL ZE TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość picz pic
nie miałam brata, ale moi kuzyni także lubieli być malowani i przebierani za dziewczynki mieli z 8-10-lat wtedy

Gość Kto pyta, ten błądzi...
Wdał się w mamusię idiotkę :o

DODAM JESZCZE, ŻE ON MA NA IMIĘ AZOR

Gość tgyhujik
Dzieci nie wiedzą w takim wieku, co jest "normalne" dla ich płci, więc nic dziwnego, że też chciał. Nie rozumiem Twojego bulwersu, trzeba mu było pomalować, świat by się nie zawalił a on by się ucieszył.

Gość pewnie niedlugo zmieni
imię na Anna i zostanie politykiem :D a tak serio to powiedział tak, bo zapytałaś ;)

ZADEN AZOR, SPADAJ PODSZYWIE

Gość aale ty tępak jestess
boze masz syna transwetyte, glupio sie pytasz to i glupio odpowiada , zrsezta co to mialo znaczyc,ze pytasz go o takie rzeczy, ty na zarty a syn moze to na powaznie wziac,skoro mama proponuje ps ja mam 5 latka i jak mial 2-3 lata nieraz maznelam mu jeden paznokiec :)bo tez sie podstawiał ale sam z siebie, tak dla zabawy

Gość sara z judei
masz krotszy mozg od synka

troche spanikowałam bo synek lubi mi czesac wlosy, mowi ze mam ladne szpilki oglada ze mna sukienki na allegro i wybiera najladniejsze, a teraz te paznokcie...

Moj chciał żęby mu wymalować paznokcie na biało -czerwono ,w czasie euro 2012:-)

zapomniałam dodać, że lubi mi czesać włosy łonowe

no i co z tego? to maly dzieciak, zwykla ciekaowsc go ku temu sklania. ale ty musisz byc tepa...

Gość aale ty tępak jestess
boze, kobieto no to co ? moj synek tez lubi mi doradzac, kupuje ze mna torebki, doradza, i to dobrze :) kurcze czasem gra w gry fryzjerskie nakompie, albo ubieranki, makijaz :) przeciez nie ma chyba wtym nic zlego, ludzie sami stwarzacie problemy, kiedys byl wywiad w DDTVN jakas babcia pisala ze jej maly wnuczek lubi jej stopy i ona juz zboczenie w tym widziala a taka pani psycholog (OLa piotrowska) mowila, ze dzieci w takim wieku nie odczuwaja satysfakcji seksualne, nie moga sie podniecac, nie ma w tym nic zlego, tylko dorosli robiaq problem, a dla dziecka to bez znaczenia, nie maja jeszcze okreslonej seksualnosci ani nic, dorosli poteguja problem, sami patrzac na to seksualnie moj synio, nieraz mnie klepnie , podglada, ale to z ciekawosci, z nicvzego wiecej, widzi jak mama z tata okazuja sobie czulosc(taka zwykla, buziak, przytulenie0 i on tez by chcial mame pocalowac jak tata, to dla niego nie jest forma seksualnosci, podniety kurcze nie robcie porblemu tam gdzie go nie ma, ja mam poki co jedno dziecko, tata do pozna pracuje, wiec synek jest jakos bardziej ze mna zwiazany, obserwuje co robi mama, maluje sie , ubiera, przebiera, czesze wlosy, to dla niego normalne,ze sie angazuje, nia ma jakis ciagaot do przebieranek ani nic z tych rzeczy, ale lubi mi tez doradzac, ogladac itp, taki mamowy synek :)

To na góże to potszyf był.Nie wiem czy mowić menrzowi o tym.Że pomyśli sobie że mu syn pedał rośnie

Gość aleś się k..a zgorszyła
No i mam nadzieję, że mu pomalowałaś? Dziecko z niego małe i nie odbiera tak tego jak ty. Co z niego zrobiłaś w tym momencie, jakiegoś pedała, czy transwestytę? Cholera z tobą. Było dzieciakowi pomalować, potem do kolacji zmyć i już. Chłopcy bawią się lalkami w tym wieku, potem z tego wyrastają, weź spuść powietrza co?

Gość strap on 1990
ja mojego meza nieraxz maluję bo on sam sobie krzywo pojedzie lakierem po palcach całych:O

Gość rafciu
Pitbull Nowe Porządki (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://d8x.pl/r/r5gpitbull-nowe-porzadki2016 >>>http://d8x.pl/r/r5gpitbull-nowe-porzadki2016 >>>http://d8x.pl/r/r5gpitbull-nowe-porzadki2016 Policjanci dwóch warszawskich komend łączą siły w walce z Grupą Mokotowską. Polecam z czystym sumieniem, film warty obejrzenia. Świetne role szczególnie Stramowskiego i Lindy. No i oczywiście Oświeciński w roli 'Stracha' wymiata