Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham Go.... Kachanie moje...

Mąż powiedział mi dziś rano...

Polecane posty

Gość Justynaaaaaa......
Ale romantyczne :). Gratuluje męża.

Gość lubieJapka
mój też tak robi i ja też,mam wspaniałego męża

Gość Do tej powyżej...
Może nie chwal się ta powyżej. Autorko masz zajebistego męża.

Gość lubieJapka
a właśnie,że będę się chwalić bo mam czym,a ty nie komentuj jak ci się nie podoba.Autorka ma wspaniałego męża ale ja też,nie każdy jest chamem i zdrajcą.

Gość Do tej powyżej...
Wisze, że chwalipięta z ciebie. kurwa uspokuj się.

gratuluję męża , mój czasem ma takie przebłyski ... kiedyś mu powiedziałam że wyszłam za niego "tak dla jaj", strzelił focha na tydzień :) heloiza miłość do męża a do dziecka jest zupełnie inna przecież, gdyby była konieczność wyboru , między leczeniem męża a dziecka , większość kafeterianek wybrałaby dziecko . Nieliczne , te kochające , zrobiłyby wszystko, żeby leczyć oboje , nawet za cenę zdrady .

Ja bym leczyła i dziecko i męża.

Gość łłłłłałłłłł
ale fajny mąż.

Gość sędzia stulejka
Prowo!!!

Gość bzyyyyk
1. Facet ma kochankę, z która się bzyka regularnie, ma wyrzuty sumienia i dlatego jest taki słodki dla żony. Też tak miałem :-). 2. Weź się do roboty leniuchu!!!! Powinnaś wstawać zanim mąż się obudzi, przygotować mu śniadanie i kanapki do pracy, a ty się wylegujesz. Pewnie czekasz, kiedy też mąż już padnie na zawał z przepracowania, to będziesz mogła capnąć cał majątek. Tak to jest, jak człowiek jest za dobry dla kobiety.

Do bzyyyyk! Jesteś bezczelna mówiąc takie głupie rzeczy do autorki:-) nie powinnłaś jej tak krytykować chyba że jej zazdrościsz męża do zwracam honory a ona go kocha i tak mówi a może jej pewnie nie zdradza tylko bardzo kocha że jej takie rzeczy mówi

Gość bzyyyyk
Przeczytaj mój poprzedni wpis, zanim zaczniesz mnie ponownie wyzywać od kobiet :-). On ją napewno kocha, musi kochać, skoro sam zapierdziela głodny w robocie bo żonka leniuch się wyleguje. Albo mu inna robi kanapki :-) Jakaś mniej leniwa.

bzyyyyk Robię mu śniadania. Ja też pracuję, więc on mnie nie utrzymuje. Rano wstaję 10 min później, bo mąż bierze kąpiel, goli się, a ja robię mu śniadanie. Dzisiaj miałam mniej pracy więc wróciłam do domu i gotuję mu obiad. Nie jestem leniwa.

Gość bzyyyyk
A kanapki do pracy też mu robisz?!?!?!

Kanapki jeśli chce to robię. Zależy ile pracuje. Jeśli pracuje normalnie to nie chce kanapek, bo jak przychodzi do domu to czeka na niego obiadek. Organizuje sobie pracę tak, aby miał ten obiad jak wraca z pracy.

I Twoim zdaniem źle mu ze mną???

Gość bzyyyyk
Jak długo jeszcze zamierzasz mnie denerwować i udzielać takich odpowiedzi, do których się nie mogę przyczepić? To jest kafeteria, niektórzy tu chcą się wyżyć!!! Czy ty w ogóle masz serce, kobieto???

Hehe. Mam serce :). Inaczej nie kochałabym męża :).

Gość bzyyyyk
Jasne. Kochałabyś go, gdyby nie musiał pracować, a Ty rano byś mu zrobiła śniadanko, potem z pracy szybko biegusiem żeby misiowi zrobić obiadek. Żeby głodny cały dzień nie leżał w łóżeczku. Twoje obecne działanie to nie miłość. To tylko utrzymywanie niewolnika w stanie zdatnym do pracy!!!!

I widzisz jednak autorka pracuje a teraz rzadko która kobieta pracuje i trzeba mnie dla nich szacunek bo jeśli by moja kobieta pracowała nie oczekiwał bym żeby mi kanapki robiła:-p

Ja nie muszę pracować. Ja che pracować. Poszłam na studia, bo chciałam. Mam swoje ambicję. Uwielbiam pracować.

Mój mąż nie oczekuje, żebym zrobiła mu śniadanie, bo twierdzi, że sam by sobie świetnie dał radę, ale ja chcę.

Gość bzyyyyk
No i wyszło szydło z wora!!! Autorka nie musi pracować, bo mąż zarabia kupę kasy. Pewnie śmigasz do roboty tylko po to, żeby kokietować kolegów, jak mąż się zapracowuje na śmierć. A potem wiadomo, szybki zawał i cała kasa Twoja. Wszystkie jesteście takie same!!!!

Ja uważam, że jeśli kobieta wyszła za mąż, ma męża powinna być mu wierna.

Gość bzyyyyk
A w ogóle to prowokacja. Takie kobiety nie istnieją.

Istnieją. Takie kobiety jak ja mają swoje ambicje i chcą pracować. Nie umiałabym bezczynnie siedzieć w domu codziennie. Nauczyłam się łączyć pracę z rodzinną. Chodź na początku nie umiałam organizować się tak jak teraz, że jest posprzątane, ugotowane i jeszcze chwila dla siebie.

Nie każda kobieta czeka na wypłatę męża.

Do bzyyyyk! Czemu ty tak ta autorkę krytykujesz widzisz że chce pracować u kobiet trzeba to szanować że kobieta pracuje bo moim zdaniem kobiety wcale nie powinnły pracować i się przemeczac kobieta to skarb który trzeba cenić i doceniać jej poświęcenia a nie krytykować skoro mąż mówi że sobie sam poradzi to dobrze

Gość bzyyyyk
Czy możesz opisać swój wygląd? Chciałbym wiedzieć jak wygląda kobieta moich marzeń.

niech się ze mnie śmieją i wyzywają, że jestem mało miasteczkowa- kochający maż to marzenie mojego życia i jak takiego znajdę, to związek z nim będzie moja BAZĄ I FuNDAMENTEM ŻYCIA. nie, nie będę mu się kłaniać i dogadzać za wszelką cenę, ale wiadomo, że na małżeństwie stoi rodzina. i to mąż powinien być światem, a nie dzieci. z myślenia, że dzieci są światem, to toksyczne relacje się biorą, o czym tez n akafe czytamy (nie, nie oznacza to zaniedbania ani mniej kochania potomstwa)