Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniakubiak1

dziecko nisko ułozone! pomoc

Polecane posty

Witam wszystkich mam pytanie jestemw 22 tyg ciazy to moja druga ciaza ostatnio u lekaza byłam 16sty lekaz mowiz ze dziecko jest zdrowe tylko to ze macice mam nisko i mam tyle nie chodzic, od jakiegos czasu czuje ze dziecko siedzi bardzo nisko czy powinło sie podnies do góry w koncu to juz 6mies boje sie strasznie a wizyte mam dopiero 13 luty prosze o rade poz

Gość mój też siedzi nisko
nawet kopniaki czuje zamiast w brzuchu to w okolicach łona, ale jego pozycja się z dnia na dzien zmienia nic nie panikuj !

spokojnie mi w pierwszej ciazy wykryli w 16 tygodniu a zaczelo podnosic sie w 31 tygodniu i bylo wszystko dobrze. musisz uwazac teraz na siebie.

mój dzidziuś był najpierw poprzecznie ułożony, ale lekarka też mówiła, że bardzo nisko Potem miednicowo i jak kopał mnie po pęcherzu czy w okolicach szyjki to miałam wrażenie że zaraz ze mnie wypadnie A w ostatni weekend chyba znowu przekręcił się w poprzek bo czuję go wyżej. Kto wie, może ułożył się główką w dół, ale obstawiałabym że raczej wrócił do swojej pierwszej pozycji A dzidziuś Ci nie wypadnie, szyjka też nie otworzy się od kopniaczków, bo są za słabe

mam tylko nadzieje ze podniesie sie wyzej:) moja dzidzia potrafi od rana przez cały dzień szie wiercic bardzo mocno jest aktywny:) poz

Gość Mój mały też
jest ułożony poprzecznie i kopie mnie bardzo nisko, jestem w 24 tc.