Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MMorning Star

mimo swoich niedoskonalosci ludzie mowia ze jestem bardzo ladna dlaczego?

Polecane posty

Gość MMorning Star

mam klopoty z cera,uwazam ze powinnam troszke schudnac,a mimo to sie podobam dlaczego ludzie mowia ze jestem sliczna? fakt jestem wysoka,mam piekne duze oczy,namietne usta,blond wlosy moze to im sie podoba?

Gość dlaczego zabraniasz ludziom
"mimo swoich niedoskonalosci ludzie mowia " jak już słusznie zauważyłaś, ci ludzie nie sa doskonali, więc sie mylą :P :D

Gość MMorning Star
usmiecham sie sliczne tez,wygladam naprawde mlodo,sami mowia ja nawet nie pytam dzis bylo cos takiego: jedna babka sie pytala sie innej babki czemu mamy balony na balkonie,a jedna z babek powiedziala ze jenda z corek miala wesele,na to druga:Pewnie ta mlodsza,bo taka slicznotka. milo mi ale jestem najpieksza;D

Gość MMorning Star
dlaczego zabraniasz ludziom sorry chodzilo mi o to ze ja mam jakies wady tzn chce schudnac,klopoty z cera. a inni tego niezauwazaja

"sorry chodzilo mi o to ze ja mam jakies wady tzn chce schudnac,klopoty z cera. " Nie z czasownikami piszesz łącznie. 😴

Gość gruzu uczy trzeb
Bo faceci nie wymagają byście były idealne tylko kobiety mają takie wysokie wymagania

Gość MMorning Star
Perwersja ojtam ojatam błędy sobie mogę robić,mam prawo,a jak ci to przeszkadza to spadaj. Lewiatan,no wlasnie bo ja jestem szczupla,ale uwazam ze idealnie jakbym wazyla 3kg mniej bylo by 50kg:D

Spoko. Na pewno znajdzie się mnóstwo mężczyzn, którzy będą szukać takiej słodkie idiotki. 🖐️

Gość dlaczego zabraniasz ludziom
-> Perwersja 🖐️ :D