Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aldoncia80

Polacy są o wiele przystojniejsi od Anglików

Polecane posty

Gość Aldoncia80

Choć byłam w UK tylko kilka miesięcy i to w dużym mieście to przystojniaków widziałam tam naprawdę mało.W średniej wielkości mieście gdzie mieszkam na co dzień widzę więcej przystojnych facetów niż widziałam w dużym mieście angielskim.Polacy są naprawdę przystojni tylko szkoda że tak wielu facetów którzy mają ładne twarze goli się na łyso może nie wszyscy ale większość na pewno.Najbrzydsi moim zdaniem są Anglicy,Irlandczycy i Niemcy.

Gość pijąca popołudniową kawę
Prawdę piszesz

Gość do opieki społecznej
potwierdzam jestem przystojniejszy od Angoli i od niejednego Polaka *skromny*

Gość czerwona_porzeczka
A ja mam słabość do Anglików właśnie. Podoba mi się północny typ urody.

różne są gusta, jak dla mnie Anglicy są przystojniejsi i do tego kulturalniejsi , Polacy gdzie tylko się pojawią to robią wiochę, mam na myśli wyłacznie facetów a za najładniejszych uważam Niemców, mają opinie paskudnych bo Polacy ich nie lubią, ale obiektywnie rzecz biorąc, przystojne cholery są

Gość ja wole blondynów to raz
a dwa ... istotnie, pod wzgledem kultury osobistej i dbałości o wygląd polacy maja duuuuże braki

Gość vivivuuum
" Choć byłam w UK tylko kilka miesięcy" I tu twój wywód powinien się skończyć bo porównujesz ludzi których widywalas przez kilka miesięcy z ludźmi których widujesz przez całe życie. Hmmm... Ja mieszkam w Anglii i szczerze mówiąc przystojniacy sa bo zbieranina jest z całego świata, miksy itp. Polacy się wyróżniają. Brzydota i wiejską urodą.

Gość reakcja itd.
Uważacie polaków za mało kulturalnych a prawda jest taką, że w kraju rodaków kulturalnych uważacie za dziwaków. Witold nie cenicie kultury osobistej i dobrego wychowania w polskich mężczyznach. Polkom właśnie podoba się typ wulgarny i agresywny.