Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atenummmm

co sądzic o facecie który jeździ VW Polo??

Polecane posty

Gość atenummmm

czy to nie jest dziwne

Gość w czym dziwne?
A dlaczego ma być to dziwne ????? Przecież Polo ma 4 koła?....ma Jeździ?....tak , jeździ Spełnia role pojazdu ?...spełnia Więc w czym problem?

Gość przemodelowana
jeśli to dresiarz to nie

Gość inżynier serwisowy bann
Akurat ja ludzi w polo pojmuje jako mało inteligentnych dlaczego? Płacisz 30% za auto krótsze, mniejsze, z gorszymi właściwościami jezdnymi. Tylko dlatego że jest krótsze. GŁUPOTA. Chyba że ktoś nie ma miejsca. Jw 30% taniej jest golf. Nie mówię że to ma być co innego w stylu focus czy nie wiem. Ale po prostu jw głupota. Dodatkowo polo bardzo często zamarzają drzwi. A przy koleinach jest tragedia.

Gość Omajgoodness
Na pewno przedstawiciel niskiej klasy robotniczej, nie rokujący zbytnio na przyszłość... Prawdopodobnie o przekonaniach czysto nacjonalistycznych, głównie pod kątem niemieckiej marki przytoczonego pojazdu. Można też domniemywać iż uważa się za księcia, tzw. narcyza. Jego główną tezą jest: Ja jestem najlepszy, wszyscy wokół to pala.nty. Dla czego uważa się za księcia? marka vw polo nie została wybrana przypadkowo, tutaj nic nie jest losowe... Z dużym prawdopodieńswem stwierdzam że człowiek ten bardzo lubi jeść wafelki PRINCE-POLO. Utożsamił tego wafelka ze samym sobą i teraz jest księciem (z ang. prince) jeżdzącym w vw polo (nie wiedział jak ulokować drugi człon nazwy swego ulubionego wafelka, stąd padło na auto...) I taka to historia, nieprawdopodobna? A jednak...

Gość dlaczego zabraniasz ludziom
nie lubie wafelków pirnce polo, ale jestem kobietą, to może jestem wyjątek

Gość dlaczego zabraniasz ludziom
inżynier serwisowy, twoja znajomosc cen samochodów jest przerażajaca. Kto ci daje auta do przegladu, ten dopiero jest głab. :o