Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bladddddddddaaa

Ile razy musze isc na solarium zeby bylo troszke widac

Polecane posty

Gość bladddddddddaaa

lekko

Gość olalalala27
Jak masz jasną karnację to trzeba bardzo powoli się opalać. Pierwszy raz idź na 5 min. potem idź za 2-3 dni na kolejne 5 min, za kolejne 2-3 dni idź na 8 min. i tak bardzo powoli stopniowo zwiększaj minuty, aż do efektu który chcesz osiągnąć. Jak pójdziesz na mocne lampy od razu na 15min. to cię spiecze. Przy jasnej karnacji trzeba ostrożnie. Po solarium dobrze nawilżaj skórę.

Gość olalalala27
Jak masz jasną karnację to trzeba bardzo powoli się opalać. Pierwszy raz idź na 5 min. potem idź za 2-3 dni na kolejne 5 min, za kolejne 2-3 dni idź na 8 min. i tak bardzo powoli stopniowo zwiększaj minuty, aż do efektu który chcesz osiągnąć. Jak pójdziesz na mocne lampy od razu na 15min. to cię spiecze. Przy jasnej karnacji trzeba ostrożnie. Po solarium dobrze nawilżaj skórę.

Gość kokarda81
to zalezy jaka masz karnacje :) kiedys chodzilam na solarium i bylam moze ponad 10 razy po 10 min w odtepie co 4-5 dni a efekt byl marny wiec stwierdzilam ze szkoda kasy. Dodam jeszcze ze moja kolezanka byla w tym samym solarium co ja tylko 3 razy i bardziej opalona byla po tych 3 wizytach niz ja po 10. Teraz stosuje samoopalacz z garniera i jest rewelacyjny :)