Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqdwqdqwddwqd

Jak wam sie wydaje?

Polecane posty

Gość wqdwqdqwddwqd

jesli facet długo sie przypatruje dziewczynie tzn ,że mu sie spodobała czy nie koniecznie?

Gość wqdwqdqwddwqd
up

Gość wqdwqdqwddwqd
.

Gość wqdwqdqwddwqd
bo mi sie np dzisiaj w sklepie taki jeden tak długo przyglądał , przystojny był ... ale ja sie speszyłam i uciekłam wzrokiem ;)

Gość błękitna czerń
możliwe, że tak, że w jakiś sposób dziewczyna go interesuje, ale oczywiście niekoniecznie, uj wie co siedzi w głowie facetom.

Gość może tak a może nie...
Różnie to bywa.

Gość To na 80 % mu
sie spodobała chyba ,że wygląda jak kosmitka np :P

Gość To na 80 % mu
a zreszta po co by mial sie dlugo przypatrywac kobiecie co mu sie nie podoba?

Haha...;D ej mi też sie ostatnio jeden tak przyglądał. I to niemiec. Mieszkam niedaleko granicy z niemcami więc sporo ich sie tu kręci. Najpierw za mną szedł. Ja do sklepu to on też.. Ja zrobiłam zakupy a on stał i mnie obserwował... Jak wychodziłam to spytał czy pójdę z nim na drinka lub kolację.;)

Gość wqdwqdqwddwqd
albo inne sytuacja gdzie też w sklepie faceci kupowali piwo i sie najlepierw cos tam smiali ,a potem sie patrzyli na mnie i usmiechali ...Czasem sie zdarzaja takie sytuacje i sama nie wiem co myslec o tym . Brzydula jakas nie jestem bo generalnie mam powodzenie

Gość wqdwqdqwddwqd
sa też tacy co ewidentnie ,, pożerają wzrokiem " ale to raczej tacy starsi koło 40-stki ,albo młodzi ,ale np w klubie . A na codzien to takie długie patrzenie sie czy usmieszki. peszy mnie to czasem ,ale w sumie może to i dobrze ,ze nie jestem jakaś niewidzialna dla facetow

No to bardzo dobrze. Mi sie podoba że faceci zwracają uwagę. Wkoncu to tak jakby usłyszeć komplement...;) miłe to jest i dość często mi sie zdarza. Jednak mój partner jest o to strasznie zazdrosny więc nawet mu już nie mówię o takich sytuacjach... Ale np w szkole- chodzę do zaocznej ze względu na ciążę. więc są ludzie różnym. wieku.. No i jest taki facet co ciągle sie patrzy i mówi coś miłego. Np jak dostałam 5 z egzaminu to wyskoczył z tekstem: no nic dziwnego. Wkoncu wyglądasz na 5 albo nawet na 6! A ostatnio? Coś takiego: no zobaczcie tu mamy ładną mamuske. Niedługo rodzi a tak sie prezentuje... Jak modelka...(w klasie niektórzy wołają na mnie mamuska).