Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inka4556

Dukan czy dieta E. Dąbrowskiej?

Polecane posty

Gość inka4556

jw co polecacie? mam do zrzucenia ok 20 kg a może ktoś się przyłączy do wspolnego dietowania:)

Gość skarpetka22
oglądałam filmy z dietą..dabrowskiej wydaje się zasadna i bez białka zwierzęcego, wegli może zadziałać może od poniedziaku spróbuję bo słabo mi idzie moja dieta

Gość inka4556
no wlasnie mnie też słabo:/ dabrowska przekonuje mnie tym, że oczyscialbym przy okazji organizm. choc boje sie ze chodzilabym głodna i mialabym problem co brać do jedzenia do pracy. natomiast dukana obawiam sie z powodu duzej ilości bialka

Gość dukan jest super
pod warunkiem, ze bedziesz przestrzegac diety od pcozatku, do konca. Njalepiej przeczytac ksiazke i najwazniejsza jest faza 3 i 4. wtedy nie bedziesz mial jojo. Po dukanie tyja osoby, kotre po 2 fazie zaczyly jesc jak przed dieta. diety Dabrowskiej nie znam i nie stosowalam.

Moja znajoma już kilka razy była na diecie Dąbrowskiej i bardzo sobie chwali, wspaniale oczyszcza organizm, wręcz "uzdrawia". Spadek wagi jest nieco "przy okazji", zawsze kilka kg zrzucała, chociaż to szczupła dziewczyna. Jeżeli chodzi o Dukana to ja się boję... bardzo obciąża nerki. Dąbrowska jest lekarzem, jej dieta jest zdrowa, ale rzeczywiście mało można jeść... myślę, że łatwiej byłoby poczekać na zieleniny sezonowe ;-)

Gość maria 13
ja na białku nie chudnę zreszta białko jest w tofu, soi, avocado i wcale nie trzeba jeść kurczaka czy sera

Gość jak dla mnie dukan
jest fajny. na dąbrowskiej nie dalabym rady