Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksssia

Kiedy facet kocha..?

Polecane posty

Gość aleksssia

Przeziębiona jestem, już się lepiej czuje, bo wcześniej to była masakra, kaszel, karat gardłołeeee.. No właśnie, tydzień temu zaczęłam mieć katar a ze swoim facetem widziałam się ostatnio w piątekciekawe, nie? Ja chwilowo nie pracuję, tylko uczę się zaocznie, on ma pracę i też się uczy, ale czy tak trudno znaleźć czas dla swojej dziewczyny? zwłaszcza, że jest przeziębiona i nie ma jak Go sama odwiedzić? Sama juz nie wiem, od pół roku jakoś jest między Nami raz dobrze, raz źle a kiedy indziej płomiennieAle często denerwuje mnie jego wymówka, nie przyjadę, bo muszę to, bo muszę tamtow poniedziałek, wtorek i dziś ma wolne3 dni cholera ! Tłumaczył, że nie przyjedzie bo auto mu nawaliło, no ale sorry, mieszka ode mnie 4 km i jeżdżą autobusy, nie? Nic się nie odezwał jak mu to dziś powiedziałam. Dziś rano wysłał mi smsa z zapytaniem czy przyjadę, odpowiedziałam, że jeszcze mam kaszel, chrypie i katar i że pogoda nijaka i nie chcę się doprawić, opisał „rozumiem. Ale gdy ja kilka minut temu zapytałam czy może uda mu się jednak mnie dziś odwiedzić to odpisał „Ja muszę zrozumieć, że nie przyjedziesz bo pogoda nijaka, choć słońce świeci a Ty nie rozumiesz, że nie chce się zarazić. Ręce mi opadająz jednej strony rozumiem, że nie chce się zarazić, ale z drugiej kiedyś potrafił mnie codziennie odwiedzać, nawet jak miałam 40 stopni gorączki i mu nie przeszkadzało dać mi nawet buziaka. Denerwuje mnie tocoraz więcej takich sytuacjiw Sylwestra na przykład obraził się za coś co powiedziałam w trakcie rozmowy z jego znajomymi, to nie było nić drazliwego, gdy wyszli, odstawił mnie do swojego pokoju a sam poszedł spać do rodziców, nic mi nie tłumaczącoczywiście gdy usnął, wyszłam wściekła i przyjechał po mnie tata Czy ja coś robię nie tak? Jak to mogę zmienić? :(

No niestety muszę ze smutkiem podzielić słowa pesymistki:(

Gość kamil jgora
przystojny chociaż?

Gość tak się nie zachowuje facet
który kocha, niestety...

Gość kotkacipunia
to musi być na maksa spod bliźniąt ten Twój facet!albo jakis jeleń skończony!weź Ty go odpuść sobie na dobre!

Gość wykąpana pachnąca mm
tak cię kocha? boi się że sięzarazi? no wiesz..a Ty go kochasz skoro chcesz żeby przez Ciebie wylądował w łóżku?:P