Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaama...

w każdej ładnej dziewczynie widzę zagrożenie

Polecane posty

Gość kaaama...

boję się że mój chlopak mnie kiedyś zostawi dla jakiejś ładniejszej dziewczyny.. wiem to głupie ale czy wy też tak macie? jestem strasznie zazdrosna i boję się też że on mnie z kimś zdradzi.. ;/

Gość sefsefaefeafe
tez tak mam :D nie martw sie,kazda dziewczyna tak ma tylko sie nie przyzna ;)

Gość kaaama...
dzięki za odpowiedz sefsefaefeafe. ale jak sobie z tym radzić? ja czasem nie wytrzymuję

Ja tak nie mam. Jestem zazdrosna ale ufam mojemu facetowi i nie traktuję wszystkich ładnych dziewczyn jako zagrożenia. Wiem, że mój facet jest dojrzały i traktuje mnie poważnie i nie poleci za jakąś tylko dlatego, że ma ładną buzie ;]

Gość sztuczne cycki
z gory zakladasz ze wyszlaś za ruchacza co popadnie czy tez po prostu nie masz do faceta zaufania?

Gość ZawszeCiekawaaa
Też jestem zazdrosna. Jak każdy kto kocha... Ale wiem że mnie kocha i ufam mu że mnie nie zdradzi. Zresztą wydaje mi sie że nie potrafi tego zrobić i że jak spodobała by mu sie inna to a by mi to powiedział i byśmy sie rozstali w zgodzie a by mnie nie zdradził.

musisz mu zaufac, ja jestem szalenie zazdrosna ale staram sie tego nie okazywac bo kiedy ja pytam go czy jest zazdrosny on odpowiada ze nie. nie chce byc gorsza od niego. najlepiej bedzie jak zajmiesz sie soba i zaczniesz sie rozwijac, zapelnisz swoj czas i mysli.

Gość tataratata
niskie poczucie własnej wartości. koniecznie terapia, nawet jak teraz się udaje w związku to na pewno ten problem wyjdzie z czasem

Gość hehna
ja tez jestem zazdrosna ale nigdy nie jestem zazdrosna o urode dziewczyny, bo akurat w tej sprawie nie mam kompleksow i jak najbardziej akceptuje siebie w 100% i zadnej rzeczy bym nie zmienila mimo ze idealna nie jestem..