Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradna..

Co robić by znów kochał ...

Polecane posty

Gość bezradna..

Hej ! Barkuje mi u mojego faceta romantycznośći, a może nawet nie tyle co romantyczności, ale tego żeby o mnie myślał, żeby mi sprawiał radość małymi gestami..Nie chodzi tu o jakieś drogie prezenty, czy w ogole jakieś prezenty, ale o takie banalne rzeczy typu zrobienie mi mojej ulubionej herbaty czy przytulenie mnie gdy placze.. On tego nie wykonuje, nie robił tego nigdy. Nie przeszkadzało mi to w ogole..Ale dopiero teraz dostrzegam to, że on zachowuje sie tak jakbym była dla niego tylko przyzwyczajeniem.. JA o niego tak bardzo staram się dbać, robię wszytsko żeby było dobrze. Właśnie takie typowe proste rzeczy ktore sprawiaja najwiecej radości.. Tyle razy z nim rozmawialam, nawet prosiłam żeby był inny, groziłam, że zerwę bo mnie męczy jego obojętność..NIC, ROZUMIECIE, NIE DZIAŁA! Zerwałam w końcu to przez dwa tygodnie było super, a potem znowu to samo a nawet gorzej.. Nie wiem co mam robić. Przeciez nie oczekuje zbyt wiele, tylko czułości..

Tez tak mialam i mam taka malenka rade. Daj mu czas,niech posiedzi sam,nie spotykajdzie sie,nie dzwoncie,nie piszcie. Nie chodzi o zerwanie tylko o swego rodzaju izolacje. Efekt sprezyny,jesli dasz mu odetchnac,to potem gdy sie spotkacie jego tesknota wyleje sie uczuciem z pidwojna sila. Tu nie chodzi o to ze on ma cie gdzies. Tylko moze czasem meczy go ta cala kobieca hustawka nastrojow. Rob jak uwazasz ale cykliczne izolowanie zbliza i umacja zwiazek a takze wprowadza wiecej czulosci. Pozdrawiam