Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktoś738524

UWAGA!!! forumpsychologiczne.org to oszuści

Polecane posty

Gość Prince12456789
Jak masz depresję - to idź do specjalisty. A twój nick stamtąd to Prince.

Gość Ktoś738524
To może powiedz na jakiej podstawie wysunąłeś ten błędny wniosek że na tamtym forum jestem jako Prince.

Gość Arni454545
Książę!! Chcę Ci podziękować!!! Dzięki temu co tu przeczytałem wiem, że forum psychologiczne jest na naprawdę wysokim poziomie jeśli nie utwierdzili Cię w Twoich głupotach!!! Teraz spokojnie mogę opisać tam swoją sytuację i wiem, że mogę liczyć na poważne i szczere wypowiedzi :) Dzięki

Gość Ktoś738524
Nie odpowiedziałeś(aś) na pytanko z godz. 9:48 a to dowiedzi że nie masz racji. A za tego kozaka to mogę podać cię do sądu z art 216 kk. I to ty się bawisz w tym swoim bagnie.

Gość jakiśtamkoleś
za pomówienia o tamtym forum też jest paragraf...

Gość Ktoś738524
Pomówienie to rozgłaszanie NIEPRAWDZIWYCH informacji o kimś/czymś. A ja posiadam dowody w postaci screenów na to że zostałem oszukany.

Gość Gucci88888
a czy gdybyś poszedł na wizytę do psychologa, ten powiedziałby Ci, że myślisz, postępujesz źle, także nazwałbyś go oszustem? W końcu nie otrzymałbyś tego, czego oczekujesz...

Gość ktoś265145435
No tak... Nie pogłaskali po główce, nie poklepali po ramieniu... Ty masz print screany - oni mają wszystko zapisane /łącznie z twoim ip/. Życzę powodzenia... Ps. Ile Ty masz lat? 15 czy 16?

Gość Gucci88888
A może mógłbyś nam udostępnić te screeny? Widziałem na początku tego tematu, że użytkownicy domagali się dowodu - masz dowód...Udowodnij to co mówisz, wtedy nikt Cię tu już nie wyśmieje

Gość ktoś265145435
do Ktoś738524 A może faktycznie opiszesz nam swój problem? Co się takiego wydarzyło? Co się dzieje w twoim życiu? Nieudany związek może? Napisz - może ci się lżej zrobi.

Gość ktoś265145435
do Ktoś738524 Wiesz - być może wynika to z tego, że po prostu ci nie wierzą. W sumie sam przyznaj - że ciężko ci uwierzyć na podstawie hasła: oni mnie oszukali. A dowodów nie podajesz. Spróbuj tutaj napisać, co się wydarzyło w twoim zyciu. Po co sobie sam szkodzisz wylewajac żale - opisz problem. Myślę , ze znajdzie się pau z nas - ktorzy mogą ci pomóc.

Gość Gucci88888
Dokładnie...równie dobrze o tobie mógłbym napisać że mnie oszukałeś bo przez internet podawałeś się za kobietę i złamałeś mi serce ;) ale co z tego? W internecie mozna pisać wiele rzeczy...

Gość ktoś265145435
Do Ktoś738524 Ponawiam pytanie: udało Ci się tam wbić raz jeszcze? Czemu uciekasz od odpowiedzi?

Gość Ktoś738524
Nie wbijałem tam ponownie ponieważ stwierdziłem że nie ma sensu zniżać się do poziomu tamtych hien. I dajcie mi już spokój bo chcę o tym wszystkim zapomnieć.

Gość Świadek nr 2
To skoro już jesteś tutaj taki szczery dlaczego nie napiszesz jak bardzo skrzywdziła Cię ta dziewczyna? Dlaczego nie napiszesz że zostawiłes ją, po czym "próbowałeś" z kilkoma innymi, ale po kilku nieudanych próbach stwierdziłeś że jednak ona jest dla Ciebie najbardziej odpowiednia. Ale zonk-ona już kogos ma. No to księciunio kazał zostawić swojego chłopaka bo on na pewno kogos sobie znajdzie, a księciunio doszedł do wniosku że jednak chce ja... Dziewczyna cię olała i słusznie... A jak ktoś obiektywny czyta ten temat to sam się zorientuje dlaczego nikt cię na tamtym forum nie poparł... A świadek...może sam miałeś nieudaną karierę na forum i wylewasz żale?

Gość rraammbboorraakk55449988
Wiecie co? Aż się sam na tamtym forum zarejestrowałem. Ze dwa tygodnie temu. Tak mnie to zaciekawiło - jak jest naprawdę tam. I szczerze? Siedzę na róznych forach - ale takiego spokojnego, kulturalnego forum to ja jeszcze nie widziałem. Bez bluzgów, bez szarpanin. Fachowe, rzeczowe porady. Nie wiem skad u ciebie tyle jadu. A jeszcze po tym co tutaj piszą, że ty opublikowałeś prywatną korespondcję z byłą i swoje zachowania w stosotunku do nie - to rzeczywiście problem stawnoisz ty. Nie to forum.