Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123...000

szkoda ze nie mozna powtórzyć zycia :(

Polecane posty

Gość 123...000

czasem (i własnie teraz jest to czasem) nalatuja mnie takie melancholje.....żałuję ze nie moge zacząć zyc od poczatku i byc moze inaczej ułożyć pewne sprawy.... Ma ktos tak czasem?

Gość tohyjkmjh,hm
tak, każdy chciałby zacząć od nowa

Gość dla Ciebie to jest niepojete
bardzo dobrze, ze nie mozna. i tak popelnialoby sie te same bledy, wierz mi :D

Niestety,w bajkach zawsze jest pięknie i jest możliwość odkupienia swoich win i życia długo i szczęśliwie.Życie jest na tyle parszywe,że niektórych błędów nie dane jest nam naprawić... W życiu nie ma drugiej szansy :(

Gość nawet mezatka
ja też chcę czysta kartę :) !!!

Gość 123...000
moze i popełniało by sie błędy, ale czy te same..... Kurcze ale mi smutno... Wszystko jest takie szare

Gość bhfgyujrtegfsdc
jest dobrze :)

Gość KI_BUC
nie, dlaczego każde twoje dościadczenie było po coś natomiast nigdy nie jest za poźno aby je ZMIENIĆ

Gość 123...000
gdyby byla mozliwosc oddałabym zycie za rok powtórki.....a nawet kilka dni..... Parszywe życie:(

Gość 123...000
tak zgadzam sie z tym doświadczeniem....każde miało swoj cel....ale był jeden błąd który nie pozwala nam zyc i którego niestety nie da sie zmienic

"Nic dwa razy sie nie zdarza I nie zdarzy. Z tej przyczyny Zrodziliśmy sie bez wprawy I pomrzemy bez rutyny." ­ jak mawiała jedna taka Wisia ;) ­ ja tam bym nie chciała cofać czasu. wszystko w życiu ma swój sens.

Gość carmelik
Szkoda, że nie mam daru przewidywania przyszłości.moje życie wyglądało by inaczej a tak jak jest obecnie to szkoda gadać a i łez zaczyna brakować. Co dzień dziękuję Bogu, że mam dzieci bo to one trzymają mnie w pionie, ale jak sobie pomyślę jaki los je może spotkać to wiem że nie jestem godnym ich rodzicem Gdybym mogła cofnąć czas

Gość 123...000
carmelik....mnie przy zyciu trzymają głownie dzieci i mąż.....

Gość 123...000
ech zycie czemu tak meczysz? :(

czysto hipotetycznie nie szkoda by ci było rzeczy osób których skazałabyś na niebyt wybierając inną drogę? Wszystko cała nasza rzeczywistość jest formowana przez splot przypadków . Zyłabyś z pewnością inaczej . Jednak czy to by coś zmieniło? Człowiek ma taką naturę że zawsze myśli że za rogiem jest lepiej- a jest tak samo:)

Może błędy z obecnego życia, będziemy naprawiać w przyszłych. Przeczytałam ostatnio książkę Coelho - Alef. Polecam w kontekście tych dylematów.

Gość 123...000
banalne....i ciezkie do zrozumienia....teoretycznie rozdział mojego zycia ktory juz dawno powinien byc zamkniety ale nie potrafię....taka nigdy nie gojąca sie rana na sercu :( moze i tak jak pisałas ze wszystko ma swoj sens ale sa rzeczy z którymi ciezko nam sie pogodzić Rumm-szkoda nie szkoda, niewiem. Ale wiedziałabym ze wykorzystałam wszystkie szanse jakie zycie mi dało.... Moje zycie nie jest splotem przypadkow ono samo jest zwykłym przypadkiem :(

Gość 123...000
kochanekłopoty- ale nie wiemy czy w nastepnym życie spotkamy tych ludzi przez których teraz jest nam (mi) tak ciezko

Gość 123...000
to nie był facet....to był przyjaciel....to tak cholernie boli... Minęło tyle lat a ja dalej czuje sie jak wtedy...

to jest niewykonalne. Nie można wykorzystać wszystkich szans. Każda porażka jest dla nas doświadczeniem nie można przejść przez życie nie zaznając żadnej. Serce złamane , tęsknota to świadectwo twojej wrażliwości i nie unikniesz jej skutków:) jakbyś sie nie starała:)

Gość 123...000
nie chwilowo tego nie mamy...a raczej nigdy tego nie otrzymamy.....

Gość 123...000
kochanekłopoty- ja nie umiem o tym mowic,pisac a mimo to dalej tym zyje..minęło prawie 10lat a mi sie wydaje ze to było wczoraj.. Nawet moj mąż wie tyle ile byłam w stanie mu pow. Tak jak napisał Rumm jestem strasznie wrażliwą osobką.... I dlatego dostaje od zycia po dupie

Gość Nigdy jeszcze raz
powtarzać życia.Ewentualnie jedynie w ramach małej wycieczki do określonych dni i momentów.

Gość 123...000
ja doskonale wiem ze przesadzam.....czasem nawet wydaje mi sie ze głupieje juz od tych mysli :( ale nie potrafię zapomniec..... Pamieta czy nie pamieta nieważne....