Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

Randka w ciemno po ras trzeci!! Zapraszam chentnych!!

Polecane posty

Witam, jako stała bywalczyni tegoż portalu, jak również obserwatorka organizuję randkę w ciemną tylko dla dziewic i prawniczków! Naczytałam się jak wam źle i nie dobrze, dlatego postanowiłam Wam pomóc i już teraz rusza pierwsza tura. A więc wszystkie kobiety, które pragną zdobyć status klaczy i mężczyźni, którzy chcą zostać ogierami, niech się zgłoszą dodając krótki opis o sobie. Potrzeba przynajmniej 4 osoby różnych płci, do wygrania nagroda niespodzianka, a wienc do dzieła!!

czekam na zgłoszenia, zaznacze, że już dwie randki się odbyły, tyle par się wytworzyło, że tera ruchają się jak króliki, dawać sieroty, pomogę wam wyjsć na ludzi.

co za cioty z was, nie dość, że se nigdy nie paruchali to jeszcze nie chcą wziąć udziału w tym wielkim wydarzeniu. No tak, pewnie teraz nagle wszystkie dziewice i prawniki wygineły...

w sumnie to mój błond, mogłam zmienić nicka, bo jakoś na tego nie ma żadnej erekcji. Nie wiem co ja wam zrobiłam, że tak mnie unikacxie, w takim razie od jutra wchodze z nowym w cieleniem.

Gość guwno
w dópie