Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MattDudek

ciuszki z allegro Mamusie poradźcie

Polecane posty

dfrwght podaj mi na maila link do Twoich aukcji, gdyż tak jak pisałam gdzieś wyżej jestem na kupnie ciuszków w rozmiarze 128/134 na wiosnę/lato! Oto mój e-mail: amazonka1231@gmail.com PS. nie musisz martwić się że być może "konkurencję sobie szkolisz":D Nie kopiuję innych Sprzedających, jeśli o to chodzi:) A poza tym czego miała bym się nauczyć z Twoich aukcji (i aukcji innych Sprzedających) czego sama bym już nie wiedziała? ;) - w przeciwieństwie do Matt_Dudek nie bardzo interesuje mnie "jak to u Ciebie wygląda" - jestem po prostu Kupującą potrzebującą ubrań dla dziecka. Twoje aukcje zainteresowały mnie tylko dlatego, że napisałaś, że jakaś kobieta zakupiła u Ciebie 33 sztuki odzieży więc stwierdziłam iż musisz mieć fajne ciuszki i niedrogie a takich właśnie potrzebuję - no chyba że napisałaś to dlatego by Matt_Dudek wpadł w szał zazdrości :D:D:D Pozdrawiam

Gość tamborihihine
Słodki Jezu. To zdjęcie z zakładki 'O mnie' będzie mnie straszyło po nocach. Fuj. Generalnie w sieciówkach można znaleźć nowe i gustowne rzeczy w cenach, w jakich ty masz sprane i mało atrakcyjne ciuchy. Fakt, sieciówki mogą sobie pozwolić na takie zjazdy z cen bardziej niż ktoś taki jak ty. Sprzedawcom prywatnym handel się opłaca jeśli ma on jakąś specyfikę lub jeśli oni sami mają świetne umiejętności, sztuczki. Ty musisz liczyć na to, że trafią do ciebie mało zorientowani ludzie i się sfrajerzą. Powodzenia, jeśli taki biznes trzeciej kategorii cię satysfakcjonuje. PS. słabo wygląda pisanie kursywą, błędy ('jej', 'niej' piszemy małą literą), dodawanie takich słów jak 'cudne' w tytule - nikt tego nie kupi dlatego, że napiszesz że to jest cudne (wręcz przeciwnie, trąci to nachalnością).

Gość renataaaa29
a ja mam pytanie z innej beczki, jakie opłaty ponosisz w zwiazku z załozeniem działalnosci?