Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lala090909

Akupunktura śląsk

Polecane posty

Gość lala090909

Witam, czy moze ktos polecic dobry gabinet akupunktury na śląsku? Najlepiej katowice, chorzów... Dziekuje,pozdrawiam

Gość Micha33
Ja polecam pana z Med-Kornu - gość jest z podobno z dalekiego wschodu i trzeba przyznać, że (wg mnie) zna się na rzeczy :) Świetochłowice, jakieś 10/5 minut DTŚką z centrum Katowic - www.medkorn.pl Na początku się trochę stresowałam, ale teraz moge powiedziec ze bardzo fajna sprawa, ba, relaksująco jest :) Powodzenia :)

Gość elatab
NOWOŚĆ w Centrum Medycyny Niekonwencjonalnej DAR ul.Grunwaldzka 12 Bielsko - Biała Badanie i leczenie Rezonansem Magnetycznym +Akupunktura SU -DŻOK MASAŻ LECZNICZY KRĘGOSŁUPA Firma DAR ul.Grunwaldzka 12 BIELSKO- BIAŁA oferuje Masaż Leczniczy Kręgosłupa. tel.607531522

Gość gość
Mogę polecić przychodnię AkaiMed w Gliwicach na ulicy Tarnogórskiej. http://www.akaimed.pl/oferta-medyczna/medycyna-chinska Przyjmuje tam Pan Damian Rak, który na prawdę zna się na rzeczy. Nie byłam przekonana do akupunktury, ale po efektach mogę stwierdzić, że działa.

Gość gość
Wiecie co, zmagałam się z dokuczliwym bólem palców. Po przebudzeniu rano, nie umiałam ich wyprostować. Słyszałam o akupunkturze i postanowiłam spróbować. Jako że jestem ze Ślaska z Gliwic trafiłam do Akai Medu i tak jak moga przedmówczyni mogę naprawdę zarekomendować specjaliste który tam pracuje. Pan Damian Rak to naprawdę doświadoczny specjalista.