Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZagubionaaJaaaa

Rozstanie po 4 latach..

Polecane posty

Gość ZagubionaaJaaaa

Jak sobie poradziliście ? Ja właśnie rozstałam się z facetem, nie wiem czy dobrze zrobiłam, czy być może będę żałować.. Nie chciałam tego, ale już od dawna nie byłam szczęśliwa, nie układało się nam za dobrze ostatnimi czasy.. ciągłe kłótnie, pretensje.. Co do przyszłych planów to też zbyt nam się nie udawało, oboje mamy nieco inne poglądy.. Mój były jest typem faceta, który wszystkim chce sterować.. Nie liczył się z moim zdaniem.. Potrzebami i tym czego ja bym chciała. Ważniejsze jest zdanie i poglądy jego matki.. A ja mam się do wszystkiego dostosowywać.. Ślub musi być, i to kościelny bo ona innego nie zaakceptuje. Zamieszkać przed ślubem też nie możemy, niby chce.. ale matka.. on nie będzie się z nią kłócił, bo ma do niej szacunek... Jest dorosły, a ona nawet o kościele mu przypomina, a jak śpi po za domem to dzwoni i mu mówi, że ma do niego iść.. Z domu też wyprowadzić się nie chce.. I jak już to po ślubie ja miałabym się do jego rodziców wprowadzić.. My mielibyśmy górę, ale wiecie jak to jest z teściami na dole.. Zwłaszcza, że oni są po 60.. Cały czas siedzą w domu.. Źle bym się czuła, brak swobody, wszystko słychać itd.. Myślicie, że dobrze zrobiłam.. ?

Gość ZagubionaaJaaaa
kiedyś byliśmy bardzo szczęśliwi.. mieliśmy jakieś plany.. wszystko się posypało..