Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mirkatobola

Brak okresu :(

Polecane posty

Witam :) Mam problem z okresem brałam przez pół roku tabletki anty. celest i ostatnią tabletkę wzięłam 25.11.2012r okres dostałam wiadomo po 7 dniach teraz już czekam 60 dni za okresem i nic myślałam ze może w ciąży jestem ale kupiłam test ciążowy i wyszedł negatywny :( nie wiem co jest ??? a co wy o tym myślicie ???

no chyba masz rację muszę się zapisać ,bo zaczynam po woli panikować czy cos jest z zemną nie tak :(

Gość Trzeba było nie brać
tabletek.

niestety musiałam brać bo byłam na wizycie i sama mi pani ginekolog zaproponowała bo miałam bardzo nie regularnie okres i mówiła ze tabletki powinny pomóc żeby mi sie uregulował

Gość trines
Okres po odstawieniu tabletek hormonalnych może być rozchwiany nawet i do 6 miesięcy, nie ma się co na zapas martwić. Niektóre kobiety dostają go od razu regularnie, co 20-kilka dni, inne czekają więcej niż 60 dni. Wszystko jest zależne od organizmu, który musi wrócić do własnego rytmu. Gdyby to trwało dłużej, warto wybrać się do ginekologa, który może przepisać tabletki na wywołanie okresu. Tak czy siak, lekarz będzie wiedział najlepiej, co zrobić. Pozdrowienia!