Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neeeeee18

Probuje zaczac jesc normalnie

Polecane posty

Gość neeeeee18

nie chce mi sie zakladac bloga ani nic wiec mozemtu bym sobie zapisywala co zjadlam. chcialabym wyjsc z zaburzen odzywiania, dokladniej anoreksji i bulimii. mam teraz nawrot, bo przez okolo w lata bylo juz w porżadku, a gdy zaczely sie problemy, to wszystko wrocilo. podobno wygladam obrzydliwie, dlatego nie powinnam juz chudnac, mimo ze bardzo bym chciala. musze nauczyc przestac przejmowac sie kaloriami, iloscia itp. no wiec : 100 g jogurtu 2 jablka pomarancza kuskus z piersia z kurczaka i marchewka sucharek bleh

Gość neeeeee18
no wlasnie musze przestac. a odchudzanie sie nadaje w pewnym sensie jakis cel mijemu zyciu (obecnie mam depresje), narobilam sobie takich zmian w psychice pare lat temu za dzieciaka i teraz ciezko to poodkrecac.

Gość kwafakafa
ja bym się zerzygała jakbym tyle zjadła. będziesz mieć dupe jak szafa gdańska

Gość neeeeee18
No po tym kuskusie prawie się zbełtałam.

Gość JDJDHDHDDH
a woda

Gość rerwrwerewr
kwafakafa ja bym się zerzygała jakbym tyle zjadła. będziesz mieć d**e jak szafa gdańska dupę jak szafa gdńska to się ma po takim głodowaniu w okresie gimnazjum, jak ty to teraz robisz, dziecko

Gość dkskdmdm
jak całe życie głodujesz, to nie ma opcji, żeby się spaść. a ed z reguły ma się całe życie.